Annonce
Odense

Nu er det rigtigt: Jernbanebro i Odense spærres i 11 timer

Middelfartvej spærres for trafik i 11 timer lørdag 21. november, mens der rejses master til letbanetogenes kørestrøm. Kort: Odense Letbane.
Lørdag spærres central indfaldsvej til byen det meste af dagen.
Annonce

Odense: Denne gang skulle den være god nok. Lørdag bliver Middelfartvejs jernbanebro spærret i 11 timer for at give plads til forberedelsen af letbanen. Det oplyser Odense Letbane og Odense Kommune.

Det gjorde de også for en uge siden, men letbanens entreprenør var efterfølgende nødt til at udskyde arbejdet, som derfor først finder sted i denne weekend.

Vejen bliver spærret mellem Grønløkkevej på den østlige side af jernbanesporene og Christmas Møllers Vej/Roesskovsvej på den vestlige side, og jernbanebroen vil være lukket for trafik i begge retninger i 11 timer lørdag - fra klokken syv til 18.

Mens vejen er spærret, skal der rejses master, som skal bære letbanetogenes kørestrøm, og der skal trækkes kabler på tværs af vejen, hvor den går over jernbanesporene. Der er omkørsel ad Grønløkkevej, Falen og Kløvermosevej.

På Dansk Drone Kompagnis hjemmeside er det muligt at zoome ind på hele letbanestrækningen og se opdaterede fotos, der viser, hvor langt arbejdet er nået.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce