Annonce
Nordfyn

Nu er datoen fundet: Jem & Fix genåbner i løbet af sommeren

Denne store plakat er sat op på facaden af Jem & Fix' butik i Søndergade i Otterup. Butikken genåbnes lørdag den 8. juni. Foto: Emil Hermann
Den 8.juni genåbner Jem & Fix i Otterup. Butikken har været lukket siden den voldsomme brand i november sidste år.

Otterup. Om cirka en måned er det igen muligt at købe brædder, skruer og meget andet, når Jem & Fix i Otterup genåbner sin butik i Søndergade. Lørdag den 8. juni fra klokken 08 til 19 er indgangsdøren igen åben, efter at have været lukket i mere end et halvt år på grund af en voldsom brand.

Lørdag den 17. november blev butikkens trælastlager ramt af en voldsom brand, der var så kraftig, at også den tilstødende butik blev ødelagt af flammerne og røgen. Siden da har kunderne været nødt til at handle i Jem & Fix' butikker i Middelfart og Odense eller i konkurrerende byggemarkeder.

Men nu er ventetiden altså ovre og mon ikke, genåbningen bliver markeret med et par gode tilbud til kunderne.

Claus Petersen, administrerende direktør hos Jem & Fix, har tidligere fortalt til avisen, at den nye butik kommer til at ligne den gamle.

- Vi kommer til at have de samme varer som før, og vi kan jo ikke rigtig brede os til nogle sider, så butikken bliver heller ikke større. Måske indretningen bliver lidt anderledes - ellers bliver butikken, som vi kender den.

Annonce
Branden opstod i et trælastlager på et indhegnet område bag butikken, hvor blandt andet træ, kul, briketter, 20 liters dunke med petroleum (Jem & Fix sælger kaminvæske af forskellige typer), flamingokasser og plastkasser blev opbevaret. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Kan være påsat

Avisen har tidligere søgt aktindsigt hos Fyns Politi for at finde ud af, hvad den præcise brandårsag var. Fyns Politi udelukker ikke, at der kan være tale om en påsat brand.

- Branden blev formentlig startet af cigaretglød eller af åben flamme. El-fejl er udelukket, og selvantændelse er ikke sandsynlig, stod der i konklusionen i politiets brandstedsundersøgelse.

Det var en medarbejder fra Netto, der er nabo til Jem & og Fix, som cirka klokken 05.30 ringede 112. Vedkommende havde hørt knald fra butikken. Ingen personer kom til skade i forbindelse med branden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce