Annonce
Nordfyn

Nu er åbningsdagen tæt på: Bowlingcenter snart færdigbygget

Det skrider i den grad fremad for byggeriet af Otterup Bowlingcenter. Det lokale bygge- og ingeniørfirma Poul Rasmussen A/S står i spidsen for opførelsen. Forpagter Ulrik Bieler står her foran de seks nye bowlingbaner. Foto: Nils Svalebøg
1. oktober genåbner Otterup Bowlingcenter. Centeret brændte ned for cirka et år siden, men nu glæder forpagter Ulrik Bieler sig til at vise de nye omgivelser frem.

Otterup: Nu er længslen snart forbi for de gæster, der har savnet at bowle eller holde festlige arrangementer i omgivelserne i Otterup Bowlingcenter.

Centeret, der brændte ned for cirka et år siden, er siden da blevet genopbygget og åbner igen tirsdag den 1. oktober, fortæller Ulrik Bieler, forpagter af Otterup Bowlingcenter.

- Klokken 10 får vi forhåbentlig nøglerne, når håndværkerne har lagt sidste hånd på byggeriet. Centeret åbner om aftenen, når der er åbent hus fra klokken 18 til 21 med Nordfyns Firmaidræt som vært. Oprindeligt skulle den officielle reception have ligget der, men fordi vi først får nøglerne om formiddagen, og hallerne samtidig holder 50 års jubilæumsuge fra 2.-6.oktober, har vi valgt at rykke åbningsreceptionen til fredag den 11. oktober fra klokken 14 til 17, og alle er velkomne til at komme forbi og se det nye bowlingcenter.

Onsdag den 2. oktober - dagen efter åbningen - vil der være åbent hus for motionsbowlere. Cirka 150 til 200 motionsbowlere har det seneste år været nødsaget til at bowle i Odense, og nu håber Ulrik Bieler, at mange af dem vil vende tilbage til Nordfyn.

- Bestyrelsen i motionsbowling har været positive, så det er dejligt. For os handler det nu også om at få vores firma-bowlere tilbage samt faste gæster, og det er den vigtigste opgave det første år i det nye bowlingcenter, påpeger Ulrik Bieler.

Annonce

Prøv hyperbowl

Det nye bowlingcenter rummer to restauranter, et hovedkøkken, en vinbar, seks bowlingbaner, toiletter og garderobe. Ulrik Bieler kommer nu op på seks restauranter i Otterup Idrætscenter.

Også nye aktiviteter er at finde i det nye bowlingcenter.

- Hyperbowl slår vi os meget op på. Det koster det samme som normal bowling det første halve år. Laserskydning er også en ny aktivitet i centeret, oplyser Ulrik Bieler.

I hyperbowl er der indsat avancerede lys- og bevægelsessensorer i banderne, og disse bliver en aktiv del af spillet. Det handler derfor om at være gode venner med banderne, hvis du vil have mange ekstra point. Der er mange sværhedsgrader at vælge imellem, så alle kan være med.

Otterup Bowlingcenter har i hverdagene åbent fra klokken 9 til 22. I weekenderne er der åbent, indtil den sidste gæst er gået hjem.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce