Annonce
Middelfart

Nu bygger Selected Car Group også i Køge

Det er denne bygning på Tangmosevej i Køge, som Selected Car Group nu overtager. Foto: Selected Car Group
Middelfart-virksomheden Selected Car Group, der investerer i sjældne biler, vil bygge et nyt, stort bilhus i Køge. I forvejen har virksomheden showroom i Hellerup - samt bilhus og hovedkontor i Middelfart, hvor ejer Torben Østergaard Nielsen har sine aktiviteter.
Annonce

Middelfart/Køge: Siden åbningen af Selected Car Groups showroom i Hellerup i 2017 har gruppen oplevet en konstant fremgang i aktiviteterne i og omkring hovedstadsområdet.

Det får nu Selected Car Group til at realisere planerne om en udvidelse, hvor de rigtige rammer og kvadratmeter er fundet i Køges mest attraktive bilområde.

Det nye domicil på Sjælland giver Selected Car Group 5.188 m2 at boltre sig på og nærmer sig dermed størrelsesmæssigt gruppens hovedsæde i Middelfart, der med sidste års udvidelse i dag rummer i alt 5.450 m2.

”Da vi åbnede vores showroom på Strandvejen i Hellerup tilbage i 2017, indfriede det hurtigt vores forventninger om at få sat spot på Selected Car Group og tiltrække nye kunder i Københavnsområdet”, fortæller Ulrik Larsen, direktør i Selected Car Group i en pressemeddelelse.

”Men pladsen er yderst begrænset, og med det nye, flotte bilhus i Køge får vi nu nogle helt andre muligheder for at vækste forretningen og fremvise alt det, Selected Car Groups unikke bilunivers også rummer”, oplyser han.

Annonce

Klar allerede 1. juni

Ejendommen på Tangmosevej 99 i Køge overtages pr. 1. maj, hvor en større renoveringsopgave går i gang, inden Selected Car Group kan slå dørene op.

”Vi har selvfølgelig et ønske om, at bilhuset i Køge skal indrettes i samme eksklusive stil som vores hovedsæde i Middelfart. Det kommer til at kræve lidt, men det er min klare forventning, at vi kan tage huset i brug fra 1. juni. Desværre må vi grundet coronavirus vente til senere med et egentligt åbningsarrangement, men vi går i drift fra 1. juni”, udtaler Ulrik Larsen.

Selected Car Investment har speciale i at købe og sælge klassiske investeringsbiler, blandt andet som puljeinvesteringer, mens Selected Car Collection rummer en af Europas fineste bilsamlinger.

Selected Car Leasing er specialiseret i leasing af biler i premium-segmentet, og til at varetage den daglige drift af afdelingen i Køge er det lykkedes Selected Car Group at ansætte Jesper Ternvalt og Flemming Mortensen. De har begge beskæftiget sig med netop premium-segmentet gennem mange år og bidrager både med stor ekspertise og et stærkt netværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Fyn

Ekstra smitsom: Den engelske coronavariant er fundet i prøver fra OUH hos både patienter og ansatte

Annonce