Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nu bliver priserne gule i Ringe: Flere butikker bakker op om sommerudsalg

Priserne bliver gule i Ringe, når sommerudsalget skydes i gang 27. juni, oplyser Lene Kildevæld Andersen fra Ringe Handelsstandsforening. Foto: Nanna Lørup Buch

Ringe: Sommerudsalget 2019 er skudt i gang i Ringe.

I år er endnu flere af byens forretninger med på udsalgsbølgen, end der plejer, oplyser Lene Kildevæld Andersen fra Ringe Handelsstandsforening.

Hun er desuden daglig leder af Butik Binau 32.

- Vi har været rundt og snakke med forretningerne i byen, og på den måde har vi fået flere forretninger til at være med til at åbne klokken 8.00 torsdag, siger Lene Kildevæld Andersen og tilføjer:

- Som det ser ud lige nu, er vi 20 forretninger, der er med. Vi plejer at være seks-syv.

Lene Kildevæld Andersen er stolt af den store opbakning.

- Jeg synes simpelthen, det er så fantastisk, at vi som by kan vise, at vi står sammen om at vise, hvad vi kan, siger hun.

Der burde være rig mulighed for at gøre et godt kup til Ringes sommerudsalg, og butikkerne står klar til at hjælpe, oplyser Lene Kildevæld Andersen.

- Man kommer ind i nogle butikker med et godt udvalg, gode priser, god service og god personlig betjening. Det er individuelt, hvordan de enkelte forretninger deltager i sommerudsalget, men man vil finde både gode udsalgspriser og køtilbud, siger hun.

Sommerudsalget startede torsdag morgen, og følgende butikker er med: Tøjeksperten, Skoringen, Butik Kamille, Din Tøjmand, Outdoor Fyn og Butik Binau 32, der alle er gengangere. Som noget nyt er også følgende butikker med: Gittes Garn og Broderi, Bossa Noga Sko, Expert/Punkt 1, Diva Fashion, Bellissima, Midtfyns Fotocenter, Imerco, Matas, Fjords Bog & Idé, Butik Katrine, Butik Lady og Vagabonden, Øjenkrogen, Garvergårdens Smykker, Lysmesteren i Ringe og Thaisen Ma'hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Boligminister vil ikke røre ved slagtilbud til dømte beboere i Odense-ghetto

112 For abonnenter

Overraskende drejning i skudsag fra Bøgetorvet: Forsvarer får sin klient til at indrømme indbrud

Annonce