Annonce
112

Nu bliver han udvist: Stjal telefoner og computere fra skolebørn

En 30-årig mand blev onsdag dømt til fængsel og udvisning efter at have stjålet 11 telefoner og fire computere fra elever på Odense Friskole. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
Der var lyn-justits, da Retten i Odense onsdag fældede dom i sagen mod en mand, som tirsdag blev anholdt for at stjæle mobiltelefoner og computere fra børn.
Annonce

Odense: En 30-årig mand fik onsdag en straksdom, da han blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Manden, som blev anholdt tirsdag middag efter et tyveri på Odense Friskole, blev idømt 40 dages fængsel og derefter udvisning.

Ved 11-tiden tirsdag gik han ind på skolen, og kort efter kom han ud med en kasse, der var fyldt med 11 telefoner og fire computere. I retten forklarede han, at han var gået ind på skolen for at finde et toilet, fortæller anklager Flemming Høj Larsen:

- Han åbnede en dør, og det var ind til et musiklokale. Så åbnede han en anden dør, og der var så alle de computere og telefoner. Så tænkte han, at det var godt at få med hjem til Moldova som julegaver.

Tyveriet blev hurtigt opdaget, og en forælder til en af eleverne kunne spore sit barns stjålne telefon via telefonens Find my iPhone-funktion. Det førte hurtigt politiet frem til manden, som stadig var i besiddelse af kassen med computere og mobiltelefoner - med undtagelse af en telefon, som manden ikke kunne redegøre for.

Han har ingen adresse i Danmark og forklarede i retten, at han havde boet hos bekendte i København. Han modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB presset til angreb på hjemmebane: Satte det hele over styr mod Randers og tabte

Annonce