Annonce
Faaborg-Midtfyn

Løvens Hule er åbnet i Herregårdscenteret

Christina Dreyer og Annette Hedegaard er i fuld gang med de sidste opgaver inden åbningsdagen. Foto: Maria Retoft Pedersen
Den nye konceptbutik slog dørene op den 6. juni.

Faaborg: Håndværkerne er færdige, lokalet er renoveret, og varerne er kommet på hylderne. Torsdag den 6. juni klokken 9 var "Løvens Hule" klar til åbning i Herregårdscenteret.

Det er apoteker Sten Grønved, der står bag Faaborgs nye butik. En konceptbutik med mærkevarer inden for personlig pleje.

- Konceptet er inspireret af "Normal"-kæden, hvor man kan købe mærkevarer til en fornuftig pris. Sortimentet adskiller sig fra apotekets. På apoteket er vi underlagt nogle myndighedskrav, som gør, at vi er begrænset i sortimentet, og jeg synes, det kunne være sjovt at afprøve nogle nye produkttyper, sagde Sten Grønved, da han præsenterede konceptet for en god måneds tid siden.

Han har ansat Christina Dreyer og Annette Hedegaard, som sammen med en flok ungarbejdere skal køre butikken.

- Jeg tror, vi er det første apotek, der prøver det her med at køre en selvstændig butik i butikken. Jeg glæder mig helt vildt, men jeg er også rigtig spændt på, hvordan folk tager imod det, og om det kan bære. Men hvis ikke vi prøver, så sker der jo aldrig noget nyt, siger Sten Grønved og understreger, at projektet får fuld skrue med både gode åbningstilbud og markedsføring.

- Det skal i hvert fald ikke være fordi, folk ikke ved, at vi er her, at de ikke kommer, griner han.

Løvens Hule har samme åbningstider som apoteket, ligesom der også bliver adgang til den nye butik fra apotekets lokaler.

Butikken har dog eget cvr-nummer, og det er Sten Grønved, der står som personlig ejer. Med navnet "Løvens Hule" bliver butikken en del af Sten Grønveds "løve-familie" med Faaborg Pharma og Faaborg Løve Apotek.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Følg med live: GOG mod Sønderjyske

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce