Annonce
Assens

Nu åbner Borgerservice: Se her, hvordan det foregår

Assens Rådhus åbner igen dørene. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Borgerservice og afdelingerne på rådhuset i Assens åbner nu dørene for fysisk fremmøde igen efter at have været lukket i måneder.
Annonce

Assens: Nu har du igen mulighed for at møde fysisk op i Borgerservice på rådhuset i Assens, hvis du for eksempel skal have lavet et nyt pas eller hente dit nye kørekort.

Assens Kommune oplyser i en pressemeddelelse, at både rådhusets afdelinger og Borgerservice åbner dørene for besøg med tidsbestilling.

Fra torsdag den 28. maj skal man nu bestille tid, inden man møder op i Borgerservice eller i rådhusets andre afdelinger. Det bliver forhåbentlig en fordel, mener Assens Kommune, da tidsbestillingen kan reducere både ventetid og kø.

Assens Kommune oplyser i pressemeddelelsen, at man inden for et par dage vil modtage en besked i sin e-boks eller postkasse, som forklarer, hvordan man kan bestille tid.

Kommunen opfordrer til, at man ikke møder i alt for god tid til de aftalte møder, så man undgår, at for mange mennesker bliver samlet på en gang.

Borgerservicebussen holder dog stadig stille, og både Jobcenteret og Ungeenheden åbner heller ikke endnu, da de afdelinger stadig mangler nærmere information om rammerne for genåbning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce