Annonce
Nordfyn

Nostalgi på café: Mormormad og brætspil

Fra torsdag i uge 44 vil Grethe Ørgaard hver torsdag servere velkendte, gammeldags retter i Café Onkel. Og når maden er spist, kommer der brætspil på bordene. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Café Onkel i Bogense lancerer et nyt torsdagstema: Først retromad og derefter brætspil, men gæsterne kan dog godt nøjes med en af delene.
Annonce

Bogense: Såvel menu som underholdning er på én gang retro og moderne, når Café Onkel i Adelgade torsdag den 31. oktober dækker op til et nyt torsdagstilbud.

Fra klokken 17.30 serveres der retromad, og fra klokken 19 arrangerer Morten Mejnholt brætspil til dessert - men der er også mulighed for at spise uden at spille bagefter, og omvendt.

Retromaden vil være, hvad caféindehaver Grethe Ørgaard kalder god, gammeldags mormormad. For eksempel hønsekødsuppe og tarteletter med høns i asparges, hvidkålsrouletter med kartofler og brun sovs, frikadeller med stuvet hvidkål, brunkål eller gule ærter.

Morten Dhalvad Mejnholt, der står for brætspillene, kommer med den nyeste viden udi de analoge spil, for ugen forinden deltager han i en brætspilsmesse i Tyskland. Og det er i øvrigt ikke første gang, han forsøger at få unge og ældre i Bogense og omegn til at spille, for tilbage i 2015 startede han Brætspil i Bogense med spilaftener i Medborgerhuset.

I Café Onkel vil Morten Dhalvad Mejnholt indlede med en kort introduktion til de spil, han har med, så alle får styr på reglerne, før børn og voksne bliver sluppet løs ved spillebordene.

- Vi har tit snakket om at arrangerer aftener med brætspil, og nu er vi klar til det, siger Grethe Ørgaard, der har plads til cirka 40 gæster i caféen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

En 'lidt trist' historie: Familiemedlem politianmeldt for at stjæle en Mercedes-Benz

Annonce