Annonce
Sport

Norske krav kan udløse to Champions League-ottendedels-finaler i Odense - begge kampe mod Vipers kan blive spillet samme weekend

Freja Cohrt, der har markerer en scoring i Champions League-gruppen mod CSKA Moskva i november i Sydbank Arena, skal sammen med holdkammeraterne spille begge kampe mod Vipers i samme weekend. Til venstre er det stregspilleren Sara Hald, der er på vej tilbage mod midten. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Norske restriktioner ville udløse karantæner til Odense Håndbold efter den første ottendedelsfinale i Kristiansand. Omvendt er den hjemlige norske turnering stoppet, så det er muligt, at Vipers spiller begge kampe i Sydbank Arena.

HÅNDBOLD: Intet er besluttet endnu, men Odense Håndbold kan ende med at skulle spille begge de kommende ottendedelsfinaler i Champions League på hjemmebane.

Det skyldes de restriktioner, som hersker i Norge, og som vil tvinge Odense-spillerne til en længere karantæne, hvis de skulle spille den første ottendedelsfinale som planlagt på udebane i Kristiansand på den norske sydkyst, hvor profilen Nora Mørk er den store stjerne

Og den karantæne har Odense Håndbold hverken tid eller mulighed for, idet den danske turnering kører videre efter ottendedelsfinalerne.


Den norske turnering er jo stoppet af myndighederne, så derfor kan Vipers-spillerne godt på den front klare en karantæne på fire-10 dage, når de vender hjem fra Danmark

Odense Håndbold-direktør Lars Peter Hermansen


- Det er korrekt. Så vi arbejder i øjeblikket på undersøge det hele og på at finde en løsning, og det kan da ende med, at begge ottendedelsfinaler skal spilles i Odense, bekræfter Odense Håndbold-direktør Lars Peter Hermansen over for Sport Fyn.

Annonce

Norsk turnerings-stop

- Den norske turnering er jo stoppet af myndighederne, så derfor kan Vipers-spillerne godt på den front klare en karantæne på fire-10 dage, når de vender hjem fra Danmark, siger Lars Peter Hermansen.

De to ottendedelsfinaler er lige nu sat til at blive spilles således:

Lørdag den 6. marts klokken 16.00 i Kristiansand og søndag den 14. marts klokken 18.00 i Odense.

Men det er altså en klar mulighed, at klubberne og det europæiske forbund - og ikke mindst tv-stationen - bliver enige om at spille begge kampe i samme weekend i Odense.

Det vil i givet fald og naturligvis kræve enighed om økonomien og kompensationen

Annonce

Mange kampe tilbage

Odense Håndbold har mange kampe tilbage i denne sæson:

Ud over de sidste tre kampe i grundspillet - den tredjesidste var programsat til fredag - venter der seks kampe i slutspillet, og derefter formentlig semifinaler og meget vel finaler.

Dertil kommer mindst to kampe i Champions League, og hvis Odense Håndbold går videre, venter der yderligere et par kvartfinaler.

Samtidig er Odense Håndbold kvalificeret til Final4 i pokalturneringen, og det finalestævne spilles i Sydbank Arena den 5.- 6. juni, hvis alt går vel. Deltagere er Odense Håndbold, Herning-Ikast, Nykøbing og København - og Odense Håndbold skal møde Herning-Ikast i semifinalen.

- Så vi kan ende med at have 20 kampe, eller endda flere, tilbage i denne sæson, siger Lars Peter Hermansen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce