Annonce
Sport

Norsk debutant styrtede ned og tog imod hyldesten fra fan-tribunen

OB's debutant Nicholas Mickelson styrtede ned og lavede sin "Fenerbahce" ud mod Richard Møller Nielsen-tribunen, da han blev kaldt frem af de fynske fans. Foto: Frank Cilius - Scanpix

Oliver Christensen sad på bænken, da Hertha BSC Berlin for alvor kom på tavlen i Bundesligaen efter tre indledende nederlag. Hertha var taget til Ruhr-stadion i Bochum og vandt 3-1 i søndags. Schwolow stod på mål, og træner Pal Dardai sagde på et pressemøde, at Oliver Christensen er tiltænkt rollen som reservemålmand indtil videre.

Berliner Zeitung skriver, at han allerede gledet flot ind i truppen, og Kerteminde-drengens åbne sind minder tyskerne om Dortmunds topangriber Erling Haaland. De kalder ham for „der Dänischer Bruder von Erling Haaland!“ Fynboen kom til Hertha for tre millioner euro og har ifølge avisen Manuel Neuer, Oliver Kahn og Peter Schmeichel som forbilleder.

Jack Jørgensen, OB's kommercielle chef, fyldte 48 år mandag og gav brunsviger før kampen.

Annonce

Sønderjyske havde deres nye folk med som Søren Reese, der netop er kommet til fra FC Midtjylland, og Maxime Soulas, der er ny mand fra Fremad Amager. Philipp Schmiedl er på leje i Admira og Robin Schouten var heller ikke med i kamptruppen. Søren Reese startede inde.

Det skyldtes, at stopperen Duplexe Tchamba var strandet i Cameroun, så Reese med kort varsel måtte træde til og få debut. Han spillede landskamp i onsdag og havde papirbøvl i torsdags, så han ikke kunne komme fra lufthavnen i Yaounde.

Inden kampen skulle man tilbage til november 2017 for at finde et OB-nederlag hjemme i Odense. Det skete dengang med et 3-0-nederlag under Kent Nielsen. Siden fulgte seks kampe med to hjemmesejre og fire uafgjorte resultater, som de to seneste kampe har været 1-1.

Niels Høg, FIFA-linjedommer, har været på besøg hos OB'erne og fortalte om fodboldreglerne i denne sæson. Primært er det kun hands-reglerne, der for alvor er ændret, så der ikke er straffespark hver gang en hånd eller arm ufrivilligt eller tilfældigt rammer bolden.

Julius Eskesen passerede presserummet godt en time før kampen. Det tidligere OB-talent er ikke inde i varmen hos den tyske træner Michael Boris og bød sig til i det netop overståede transfervindue. Men han skal nok få sin chance, siger den tyske træner.

Anders K. Jacobsen, der er sendt til Horsens fra Sønderjyske, var forbi holdkammeraterne og klubben i Haderslev i mandags for at sige farvel. Han havde naturligvis fynsk brunsviger med til holdet. God stil.

Ulrik Moseby, legendarisk midtbanemotor for OB, var på stadion og tippede på forhånd 4-0 til OB. Han følger også ihærdigt med i vennen Keld Bordinggaards gøren og laden som Head of Coaching i den tyske storklub Bayer Leverkusen. De to spillere var engang i firserne de to unge, der kom op på førsteholdet i Ådalen.

Det var spillere fra sydfynske BK Stjernen, der var maskotter til kampen og også stillede bolddrenge-korpset.

Tommy Møller Nielsen, tidligere benhård OB-forsvarer, søn af en Europamester og scout for Manchester United, overrakte diplomet som månedens spiller for august i klubben til Emmanuel Sabbi.


Annonce
Middelfart For abonnenter

Voldsomt forurenet fabriksgrund uden ejere undrer René: - Jeg tænker, at det ikke kan passe, at det skal overses det her

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Årets bedste - Odense-restaurant vinder igen: Ingen gør det bedre end Michelle og Jakob

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Blev landskendt for at drikke sit eget tis for åben skærm: Nu kaster 33-årige Camilla sig ud på en vanvittig rejse

Kerteminde

Efter 25 år blev Martin fyret på avisen: Nu nyder han solopgangene fra sit nye rullende kontor

Erhverv

Efter lang forsinkelse: Fynsk fibernet bliver langsomt åbnet for konkurrenter

Erhverv

266 rækkehuse på vej ved eventyrdigters store skov: - Det går rimelig tjept

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Navne

Begravelser og bisættelser tirsdag den 28. og onsdag den 29. september

Hvem skal passe farmor

Plejehjem fik nok af konflikter med pårørende: Nu smitter det gode samarbejde af på alt andet - også sygefraværet

Sport

Chris Anker Sørensen bliver begravet i stilhed

Erhverv

Hos Aktiedysten kan du risikofrit satse på den næste aktieraket: Nu går virksomheden efter at blive en international platform

Odense For abonnenter

Undgik konkurs med fiktive flytninger: Entreprenør-ægtepar mødt med stort millionkrav

Fyn

Skoledag uden skideballer: Fyn kan muligvis også få skoler uden skældud til eleverne

Annonce