Annonce
Faaborg-Midtfyn

Normal åbner sommerbutik i Faaborg

Sommerens Minimal-butik skal ligge her i den tidligere Vero Moda-butik. Foto: Palle Søby
Den landsdækkende kæde Normal åbner en række pop-up minibutikker rundt omkring i sommerlandet som et nyt koncept under navnet Minimal. Heriblandt Faaborg, hvor der åbner en Minimal i den tidligere Vero Moda-butik i gågaden. Direktøren vil ikke afvise, at Faaborg kan få en permanent Normal-butik.
Annonce

Faaborg: I løbet af juni slår den landsdækkende kæde Normal dørene midlertidigt op for 10 såkaldte Minimal-butikker i nogle af de mest populære feriebyer i Danmark, blandt andre Skagen, Henne Strand, Hornbæk - og Faaborg.

Her bliver den indrettet i den tidligere Vero Moda-butik på Østergade 25, på hjørnet af Østergade og Kapellanstræde. Det bliver altså i første omgang som en pop-up butik, men administrerende direktør og medejer af Normal-kæden Torben Mouritsen vil ikke udelukke, at Faaborg kan få en permanent Normal-butik.

- Umiddelbart er Faaborgs indbyggertal for lavt til at kunne bære en rigtig Normal-butik. Men byen ligger lige på grænsen, og det kan være, at Faaborg i kraft af et stort opland og en god sommersæson kan få en permanent Normal-butik. Det vil jeg ikke afvise, siger han.

Normal har i dag omkring 90 butikker spredt ud over især de lidt større byer i Danmark.

- Konceptet bliver som en Normal-butik, bare i skrumpet udgave - og sortimentet vil blive tilpasset den danske sommer, med alt hvad det indebærer. Der vil være alt lige fra solcreme til is, personlig pleje, makeup og snacks, mange af de sædvanlige varer og mærker man kender fra Normal, men selvfølgelig også med et par sommeroverraskelser, forklarer Torben Mouritsen.

- Planen er at lukke butikkerne igen i slutningen af sæsonen. Lokalerne er mindre, end de plejer at være, og perfekte til en Minimal, men for små til en Normal-butik med fuldt sortiment. Ud over at det er en sjov og anderledes sommeraktivitet for os, så er det selvfølgelig også interessant for os at se, hvordan kunderne i de nye byer tager imod os, siger Torben Mouritsen.

- Og hvis vi ender med at få en permanent butik i Faaborg, har vi nok brug for et større lokale et andet sted, tilføjer han.

Butikkerne vil holde åbent alle ugens dage og have længere åbningstid for at tilpasse sig kundernes hverdag i ferieperioden. Priserne vil være, som man kender dem fra Normal-butikkerne.

Minimal vil ligne Normal-butikkerne, både i farver og med den velkendte figur ”Unikmanden” i front.

Lige nu søger kæden medarbejdere til Minimal-butikkerne. Således skal der også i Faaborg bruges både fuldtids- og deltidsmedarbejdere - og både unge under og over 18 år.

Normal

Blandt varerne i Normal/Minimal finder man personlige plejeprodukter, husholdningsprodukter, kosmetik, skriveartikler, helsekost, snacks, drikkevarer mm. Der er altid et stort fast sortiment af varer, og derudover suppleres der hele tiden med nye mærkevareprodukter.

I Minimal vil sortimentet være tilpasset størrelsen på butikken og det danske sommerland.

Normal åbnede sin første danske butik i april 2013.

I dag består kæden af 225 butikker i Skandinavien, Holland og Frankrig.

Nu kommer der atter liv i den tidligere Vero Moda-butik på hjørnet af Østergade og Kapellanstræde. I hvert fald for en periode her i sommer. Foto: Palle Søby
Sådan ser logoet for de nye midlertidige Minimal-butikker ud.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar naturen på Nyborgs volde

Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

GOG

Genlæs livebloggen: GOG tager den første titel i 13 år efter drama

Annonce