Annonce
Erhverv

Nordisk NHL har fået ny ejer

Det er Martin Ladegaard(t.v.), der er ejer af Marlon Gruppen, som nu har overtaget Nordisk NHL i Vindeballe. Den tidligere ejer Niels Nygaard(t.h.) fortsætter som direktør for virksomheden. Pressefoto
Nordisk NHL oplyser i en pressemeddelelse, at virksomheden har fået ny ejer og bliver en del af Marlon Gruppen

Vindeballe: Kalkforhandleren Nordisk NHL er blevet en del af Marlon Gruppen, der holder til i Brædstrup nær Horsens.

Ejeren af Marlon Gruppen Martin Ladegaard overtog den 1. februar ejerskabet af Nordisk NHL fra den tidligere ejer Niels Nygaard, der fortsætter i virksomheden som direktør, oplyser de to selskaber i en pressemeddelelse.

At virksomheden fra Vindeballe nu har fået en ny ejer, er ifølge direktør for Nordisk NHL Niels Nygaard et vigtigt skridt i retningen for at kunne fremtidssikre virksomheden.

- Jeg har længe ønsket at fokusere yderligere på produktudvikling, kundeservice og et bredere salg til vores nordiske kunder. Med denne aftale tager virksomheden et stort skridt i denne retning, ligesom vi fremtidssikrer firmaets udvikling, og jeg ser meget frem til det nye og tættere samarbejde, lyder det fra Niels Nygaard i pressemeddelelsen.

Nordisk NHL og Marlon Tørmørtel har været samarbejdspartnere gennem tyve år, og nu bliver det samarbejde endnu tættere.

- De mange års upåklagelige samarbejde har vist, at de to virksomheder har kunne skabe fantastiske produkter og få tilfredse og glade kunder. Med de nye tiltag, er det håbet, at vi kan nå endnu bredere ud til vores nordiske kunder og hen ad vejen også styrke og udvikle vores produktportefølje, fortæller direktør for Marlon Gruppen Martin Ladegaard i pressemeddelelsen.

I pressemeddelelsen står desuden, at alle aftaler med leverandører og samhandelsaftaler med forhandlere forbliver som de er, ligesom at de fleste medarbejdere i Nordisk NHL fortsætter under den nye ejer.

Martin Ladegaard oplyser desuden, at der nuværende tidspunkt ikke er nogen planer om at flytte virksomheden fra Ærø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce