Annonce
Nordfyn

I aften: Nordfynsk udkantsmægler kommer i tv

Ejendomsmægler Marie Louise Pedersen kan opleves i tredje sæson af Udkantsmæglerne. Privatfoto
Ejendomsmægler Marie Louise Pedersen fra Bogense er blevet fulgt tæt af et kamerahold.

Nordfyn: Der bliver masser af Nordfyn på tv-skærmen i aften, når DR2 starter tredje sæson af serien Udkantsmæglerne. En af de medvirkende ejendomsmæglere er nemlig Marie Louise Pedersen fra Bogense, der i denne sæson bliver fulgt tæt af et kamerahold.

- Det har været megasjovt at være med og produktionsselskabets folk har været rigtigt hyggelige at have på slæb, fortæller den nordfynske ejendomsmægler.

I løbet af udsendelsen kommer man både med ud til nogle af hendes kunder og en del af de ejendomme Marie Louise Pedersen har til salg, men udsendelsen følger også hendes hverdag og familieliv.

Udkantsmæglerne er let og underholdende tv, men ifølge Marie Louise Pedersen viser det også, hvordan det er at være ejendomsmægler lidt væk fra whiskybæltet

- Tv-holdet har været i Bogense ad to omgange indenfor de seneste par måneder, så det er helt nye optagelser. Jeg har ikke selv nået at se noget af det, men jeg ved at der er lavet rigtigt mange billeder af den nordfynske natur og fra Bogense by og omegn. Jeg glæder mig til at se det i aften, lyder det med et grin fra den nordfynske ejendomsmægler.

Marie Louise Pedersen blev kontaktet af produktionsselskabet efter hun havde været med i et indslag i Aftenshowet, hvor hun var med for at diskutere aupair-ordningen.

Udkantsmæglerne sæson tre har præmiere i aften klokken 22 på DR2.

Annonce
Ejendomsmægler Marie Louise Pedersen kan i aften opleves i Udkantsmæglerne sæson tre, der sendes på DR2 klokken 22. Foto: Pipeline Production A/S
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

23-årig havde været til fest: Politiet mangler oplysninger om dræbt ung mand på motorvejen

Leder For abonnenter

Bevar sjælen i byerne

Hver gang man fjerner et hus, fjerner man noget af sjælen, sagde socialdemokraten Anders W. Berthelsen til avisen tidligere på ugen, mens han travede rundt i Hunderup-kvarteret i Odense sammen med en journalist for at kigge på en række af de matrikler, hvor gamle villaer er blevet revet ned til fordel for nybyggeri. Berthelsen har ret: Der forsvinder noget af et kvarters sjæl, når man river en epoke-typisk bygning ned i et kvarter for at erstatte den med et nymodens byggeri. Derfor er det klogt, at de fynske lokalpolitikere beslutter sig for at gennemføre bevarende lokalplaner for kvarterer og bydele, hvor man ønsker at bevare et særligt arkitektonisk udtryk. Det gælder både i Hunderup-kvarteret og i andre boligområder i Odense og på Fyn. Diskussionen om at bevare bygninger drejer sig nemlig ikke blot om nedrivning af gamle villaer i det fornemme Hunderup-kvarter. Det drejer sig også om Gerthasminde og om Møllers Villaby i Odense, og det drejer sig om dusinvis af bymiljøer i Faaborg, i Assens, i Svendborg, ja, i stort set alle de fynske byer. For i langt de fleste byer, landsbyer og bydele findes der karakteristiske bygninger eller kvarterer, som er værd at bevare. Bevares: Vores byer er ikke museer. Derfor er det ikke alle udhuse, cykelskure og parcelhuse, der partout skal bevares for eftertiden, for vores byer skal være levende og kunne udvikle sig i takt med tiden og behovet. En levende by betyder imidlertid ikke, at man som boligejer skal kunne rive bygninger ned efter forgodtbefindende. Tværtimod: I en levende by udviser man respekt for byen, for historien. For dens sjæl. De nedrivninger og nybygninger, som blev nævnt i avisen tidligere på ugen, var markante eksempler på, at det er nødvendigt at skærpe bevaringskravene i Hunderup-kvarteret. Derfor vil det være klogt at gennemføre en bevarende lokalplan i rigmandskvarteret, ligesom det vil være klogt at se på bevaringsindsatsen i andre områder i Odense og i de andre fynske byer. For vi skal have sjælen med. Også i vores byer.

Annonce