Annonce
Nordfyn

I aften: Nordfynsk udkantsmægler kommer i tv

Ejendomsmægler Marie Louise Pedersen kan opleves i tredje sæson af Udkantsmæglerne. Privatfoto
Ejendomsmægler Marie Louise Pedersen fra Bogense er blevet fulgt tæt af et kamerahold.

Nordfyn: Der bliver masser af Nordfyn på tv-skærmen i aften, når DR2 starter tredje sæson af serien Udkantsmæglerne. En af de medvirkende ejendomsmæglere er nemlig Marie Louise Pedersen fra Bogense, der i denne sæson bliver fulgt tæt af et kamerahold.

- Det har været megasjovt at være med og produktionsselskabets folk har været rigtigt hyggelige at have på slæb, fortæller den nordfynske ejendomsmægler.

I løbet af udsendelsen kommer man både med ud til nogle af hendes kunder og en del af de ejendomme Marie Louise Pedersen har til salg, men udsendelsen følger også hendes hverdag og familieliv.

Udkantsmæglerne er let og underholdende tv, men ifølge Marie Louise Pedersen viser det også, hvordan det er at være ejendomsmægler lidt væk fra whiskybæltet

- Tv-holdet har været i Bogense ad to omgange indenfor de seneste par måneder, så det er helt nye optagelser. Jeg har ikke selv nået at se noget af det, men jeg ved at der er lavet rigtigt mange billeder af den nordfynske natur og fra Bogense by og omegn. Jeg glæder mig til at se det i aften, lyder det med et grin fra den nordfynske ejendomsmægler.

Marie Louise Pedersen blev kontaktet af produktionsselskabet efter hun havde været med i et indslag i Aftenshowet, hvor hun var med for at diskutere aupair-ordningen.

Udkantsmæglerne sæson tre har præmiere i aften klokken 22 på DR2.

Annonce
Ejendomsmægler Marie Louise Pedersen kan i aften opleves i Udkantsmæglerne sæson tre, der sendes på DR2 klokken 22. Foto: Pipeline Production A/S
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

- Vi ved godt, det er ulovligt: Derfor parkerer varebilerne midt på fortovet

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Annonce