Annonce
Nordfyn

Nordfynsk racerkører er blandt Europas bedste

Den nordfynske racerkører Nicolaj Møller Madsen kørte sig til tops i Europa i motorsportens GT4-serie. Pressefoto
Nordfynske Nicolaj Møller Madsen tilbagelagde sæsonens sidste racerløb, da det blev til endnu en topplacering i motorsportens GT4-serie. En kort men mentalt hård sæson er nu veloverstået.
Annonce

Nordfyn: 26 løb. 17 podieplader. 6 poles. Det er de kolde tal for en lettere amputeret motorsport-sæson for den nordfynske racerkører Nicolaj Møller Madsen, som i 2020 har tørnet ud for det tyske Porsche-motorsportshold: Team Allied Racing.

En sæson der blev rundet af med en samlet tredjeplads til holdet i den europæiske GT4-serie. Et resultat der efter omstændighederne er godkendt og som runder en udfordrende sæson af for racerkøreren, der har rødder i Søndersø.

- Målet var klart inden sæsonen. Vi skulle se, om vi kunne få den første sejr til Porsche i et GT4 løb i Tyskland samt slutte i top 3 i mesterskabet. Det mål har vi i den grad indfriet, lyder det fra racerkøreren, som derudover også kunne fejre den samlede sejr i holdkonkurrencen med holdet.

Foruden den pæne slutplacering for hele holdet har der også været stor personlig succes at hente i sæsonen.

- Jeg er stolt af min første sæson i GT4 Tyskland, hvor jeg har kørt nogle af de bedste "races" i min karriere, lyder det i en pressemeddelelse.

Eksempelvis kørte Nicolaj Møller Madsen sig til en sejr på banen Red Bull Ring i Østrig efter at være startet i 18. position.

Annonce

Lettelse over afvikling

Som alt andet i år 2020 har også motorsporten været præget af Covid-19 med en række aflysninger foruden en meget komprimeret løbskalender med løb fra august til november i stedet for april til oktober som vanligt.

Det til trods har det for Nicolaj Møller Madsen været en lettelse i det hele taget at få lov at køre racerløb, som ellers længe så umuligt ud grundet rejserestriktioner.

Den nordfynske racerkører Nicolaj Møller Madsen kørte sig til tops i Europa i motorsportens GT4-serie. Pressefoto

- Jeg har kørt 11 weekender i træk, og i de seneste 29 dage har jeg været afsted uden at være hjemme i Danmark. Men det er virkelig fedt, at jeg har kunnet afvikle alle vores løb, og jeg er egentlig bare glad for, vi ikke har mistet vores sport. Men omstændighederne har ikke gjort det nemt.

Nu er arbejdet frem mod 2021-sæsonen allerede begyndt, hvor det blandt andet er planen at deltage i de asiatiske racerløb, og hvis alt går vel, fortsætter Nicolaj Møller Madsen med at køre for Allied Racing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce