Annonce
Nordfyn

Nordfynsk natur: Knap 30 personer dukkede op til kickoffmøde for friluftsambassadører

Der er mange flotte naturskønne områder på Nordfyn, som friluftsambassadørerne kan anbefale. For eksempel Æbelø. Arkivfoto: Søren Olsen
Som en del af Nordfyn Kommunes målsætning om at runde 30.000 indbyggere skal potentielle tilflyttere blive gjort opmærksom på den nordfynske natur. Til den opgave leder kommunen efter ambassadører, og nu har de første frivillige meldt sig.
Annonce

Nordfyn: Nordfyn Kommunes ambition om at blive landets bedste friluftskommune for familier kom et skridt nærmere onsdag 21. oktober, da knap 30 personer mødte op til et opstartsmøde for friluftsambassadører på Otterup Rådhus.

Mødet med de kommende friluftsambassadører er en del af kommunens brandingkampagne Fri.Luft.Liv, som skal synliggøre Nordfyns smukke natur og friluftsmuligheder, hedder det i en pressemeddelelse. Ønsket er samtidig at få flere børnefamilier til at flytte til kommunen, så man kan nå målet om at runde 30.000 indbyggere.


Det her kommer til at sprede sig som ringe i vandet, og jeg er sikker på, at vi kan mønstre endnu flere ambassadører.

Mette Landtved, formand Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget


Projektet har indtil videre mødt stor opbakning blandt borgere og lokale foreninger, som skal sprede budskabet om den nordfynske natur, og det flotte fremmøde kunne vidne om, at borgerne er klar til opgaven.

Annonce

Skal fylde i alle indsatser

Formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget, Mette Landtved-Holm, der udover at være politisk valgt også deltog i mødet som en af de fremtidige ambassadører, var begejstret for fremmødet.

- Det var positivt at se, at så mange borgere, foreninger og andre brugere af den nordfynske natur var mødt op og viste stor lyst til at bidrage med deres fortællinger og drømme for Nordfyn. Det her kommer til at sprede sig som ringe i vandet, og jeg er sikker på, at vi kan mønstre endnu flere ambassadører.

Torsdag den 22. oktober var der møde for kommunens interne arbejdsgruppe. De skal sikre at Fri.Luft.Liv kommer til at fylde i alle kommunens indsatser som for eksempel i skolerne, daginstitutionerne og ældreplejen.

Hvis man vil høre mere om ambassadørrollen, kan man kontakte projektleder Henrietta Rasmussen på herasm@nordfynskommune.dk eller på mobilen 24 79 94 86.

Næste ambassadørmøde afholdes 30. november klokken 16.00. Man skal dog holde sig opdateret på, hvordan mødeformen bliver på nordfynfriluftliv.dk.

Annonce
Odense

Her er de nyeste corona- og vaccinetal

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce