Annonce
Nordfyn

Nordfynsk byggefirma bag hovedentrepriser

Jeppe Kuhlmann, indehaver af JK Byg & Montage, og byggeleder Claus Harboe Christensen kunne i sidste uge overdrage nøglerne til et nybyggeri i Morud, hvor Bogense-firmaet har haft hovedentreprisen. Foto: Thomas Gregersen
JK Byg & Montage har afleveret tre nybyggerier i år og har en håndfuld mere på ordreblokken.
Annonce

Nordfyn: Da tømrermester Jeppe Kuhlmann og byggeleder Claus Harboe Christensen torsdag eftermiddag kunne overdrage et nyt byggeri på Rosenholmgrenen i Morud til de nye ejere, var det del af en ny udvikling i tømrerfirmaet. JK Byg & Montage er på kun 13 år gået fra en nystartet enkeltmandsvirksomhed til at have mere end 30 ansatte.

For nogle år siden kom der en entreprenørdel til med søsterfirmaet JK Byg & Anlæg og nu har byggefirmaet også taget hovedentrepriser ind på nybyggerier.

- Vi har ellers typisk haft tømreropgaven på byggerier, renoveringer og tilbygninger, men med blandt andet Claus Harboe Christensen har vi fået nogle erfaringer ind i firmaet, der gør at vi kan kaste os ud i at stå for hovedentrepriser, fortæller Jeppe Kuhlmann.

Huset i Morud var det tredje firmaet har afleveret i år og der er en håndfuld mere i ordrebogen.

- Der bliver bygget meget i disse år og i det private byggeri ser man rigtigt mange mere eller mindre ens typehuse skyde op. Vi har hidtil ikke troet, at vi ville kunne konkurrere på priserne, men det kan vi godt. I typehusene har man som regel ganske få standardvalg, men hvis man ønsker noget ud over standarden, så koster det også ekstra, mener Jeppe Kuhlmann.

Ejendommen på Rosenholmgrenen er blevet til ud fra ejerens egne tegninger og det er netop de individuelle løsninger og detaljer JK Byg & Montage står for. Foto: Thomas Gregersen
Annonce

Med fra start til slut

Claus Harboe Christensen har som byggeleder fulgt byggeriet i Morud tæt fra start til slut og har været den primære kontakt til kunden ved jævnlige byggemøder.

- Jeg tror, det betyder noget for kundernes oplevelse, at det er den samme mand de kontakt med lige fra tilbudsgivningen og som følger arbejdet. Kunden kan være med fra de allerførste streger bliver slået i skitsen de kan vælge præcis de materialer de vil og have indflydelse på detaljerne, siger Claus Harboe Christensen.

- Vi har haft folk som er kommet med et projekt, men som endnu ikke har købt en grund. Så rådgiver vi og guider gennem byggeansøgningerne og de krav, der gælder i de forskellige områder, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Michelsen om de dårlige perioder: - Hvis jeg bliver påvirket for meget, er jeg en skizofren far og mand

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

En 'lidt trist' historie: Familiemedlem politianmeldt for at stjæle en Mercedes-Benz

Annonce