Annonce
Nordfyn

Nordfynsk byggefirma bag hovedentrepriser

Jeppe Kuhlmann, indehaver af JK Byg & Montage, og byggeleder Claus Harboe Christensen kunne i sidste uge overdrage nøglerne til et nybyggeri i Morud, hvor Bogense-firmaet har haft hovedentreprisen. Foto: Thomas Gregersen
JK Byg & Montage har afleveret tre nybyggerier i år og har en håndfuld mere på ordreblokken.

Nordfyn: Da tømrermester Jeppe Kuhlmann og byggeleder Claus Harboe Christensen torsdag eftermiddag kunne overdrage et nyt byggeri på Rosenholmgrenen i Morud til de nye ejere, var det del af en ny udvikling i tømrerfirmaet. JK Byg & Montage er på kun 13 år gået fra en nystartet enkeltmandsvirksomhed til at have mere end 30 ansatte.

For nogle år siden kom der en entreprenørdel til med søsterfirmaet JK Byg & Anlæg og nu har byggefirmaet også taget hovedentrepriser ind på nybyggerier.

- Vi har ellers typisk haft tømreropgaven på byggerier, renoveringer og tilbygninger, men med blandt andet Claus Harboe Christensen har vi fået nogle erfaringer ind i firmaet, der gør at vi kan kaste os ud i at stå for hovedentrepriser, fortæller Jeppe Kuhlmann.

Huset i Morud var det tredje firmaet har afleveret i år og der er en håndfuld mere i ordrebogen.

- Der bliver bygget meget i disse år og i det private byggeri ser man rigtigt mange mere eller mindre ens typehuse skyde op. Vi har hidtil ikke troet, at vi ville kunne konkurrere på priserne, men det kan vi godt. I typehusene har man som regel ganske få standardvalg, men hvis man ønsker noget ud over standarden, så koster det også ekstra, mener Jeppe Kuhlmann.

Annonce
Ejendommen på Rosenholmgrenen er blevet til ud fra ejerens egne tegninger og det er netop de individuelle løsninger og detaljer JK Byg & Montage står for. Foto: Thomas Gregersen

Med fra start til slut

Claus Harboe Christensen har som byggeleder fulgt byggeriet i Morud tæt fra start til slut og har været den primære kontakt til kunden ved jævnlige byggemøder.

- Jeg tror, det betyder noget for kundernes oplevelse, at det er den samme mand de kontakt med lige fra tilbudsgivningen og som følger arbejdet. Kunden kan være med fra de allerførste streger bliver slået i skitsen de kan vælge præcis de materialer de vil og have indflydelse på detaljerne, siger Claus Harboe Christensen.

- Vi har haft folk som er kommet med et projekt, men som endnu ikke har købt en grund. Så rådgiver vi og guider gennem byggeansøgningerne og de krav, der gælder i de forskellige områder, fortæller han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: Over 100.000 ulovlige kanonslag beslaglagt i Svendborg

1994 138.534 ulovlige kanonslag blev i weekenden fundet og beslaglagt af politiet i Svendborg. Fyrværkeriet lå hos to mænd på henholdsvis 26 og 33 år, men endnu i aftes havde politiet i Svendborg ikke med sikkerhed kunnet fastslå, hvorfra fyrværkeriet stammer. Den 26-årige mand, der er fra Svendborg, hævder at have købt det af en mand i Nyborg, der dog under langvarig afhøring i går nægtede at have solgt kanonslagene. Kæmpepartiet lå på to lagre i Rudkøbing og et i Svendborg, og ifølge politiet opbevaret helt i strid med alle sikkerhedsregler. Kanonslagene har en meget kraftig knaldeffekt, men alt tyder på, at det kun var lykkedes at videresælge en meget lille del af partiet, før politiet slog til. 1969 Folketingsmand, chefredaktør Jens Peter Jensen, Odense har ladet sig opstille til det fynske amtsråd – efter sigende med det stille håb at kunne blive amtsborgmester, hvorefter han skulle være villig til at kvitte sit folketingsmandat. Han er af Venstre-vælgerforeningerne i Odense Storkommune blevet opstillet som spidskandidat, dog ikke uden en drabelig holmgang med andre, der havde samme ønske. Der måtte efter forlydende fire afstemninger til, før positionen var sikret. Det ventes, at der også kommer en amtsrådsliste fra Venstre på landet i Odense og Assens Amter, efter forlydende med amtsrådsmedlem H. Kryger Madsen som spidskandidat og endelig en liste fra Svendborg Amt. 1944 Alle vordende mødre ved, hvor umuligt det er at skaffe garn til tøj til den ventede baby. Man skal være meget heldig, om man skal kunne få noget i forretningerne, men ellers må man udnytte ældre søskendes eller andre slægtninges overskud af strikkede beklædningsgenstande, der så trevles op og strikkes om. Det kommer derfor som en glædelig overraskelse, at Odense Kamgarnsspinderi i januar, februar og marts 1945 har besluttet at levere 30 fed af sit lækre, varmende ”Hjertegarn” til vordende mødre. Man meddeler i dag, at garnet kun leveres efter skriftlig anmodning til spinderiet, og at denne skal være ledsaget af en erklæring fra læge eller jordemoder om, hvornår barnet ventes født.

Annonce