Annonce
Nordfyn

Nordfyns Højskole underviser kinesiske børnehaveledere i, hvordan man åbner børnehaver efter coronapandemien

Nordfyns Højskole leverer undervisning på kinesisk til de kinesiske børnehaveledere, der er i færd med at genåbne institutionerne efter coronapandemien. Her er underviser Ann Guo Skov igang med at redigere videoerne til onlinekurset. Privatfoto

Nordfyn: Med Bogense som eksempel har Nordfyns Højskole netop haft premiere på en times onlineundervisning i, hvordan vi her i landet genåbner vores daginstitutioner efter coronapandemien. Der var blandt andet erfaringer og gode råd fra Gitte Høj Nielsen, chef for Skole- og dagtilbud, børnehaveleder Mette Hjorth, Børnehuset Skoven og forælder Linda Bro.

Fra kinesisk side var de interesserede i, hvad de særligt skal være opmærksomme på og den måde, vi i Danmark kommunikerer til børn, forældre. De er også overraskede over, at det er nok blot at sætte et bånd op til opdeling af områder, lyder det i en pressemeddelelse.

Manden bag de mange onlinekurser er mr. Li fr Yijie Education Research Institute. Han underviser hvert år tusindvis af pædagoger og var i efteråret 2019 på to ugers ophold på Nordfyns Højskole. Han har også tidligere holdt oplæg om sine oplevelser på Nordfyn.

Kurset er det første i en række, og kommer nu fordi Kina er i gang med at genåbne sine børnehaver.

Børnehaveleder Mette Hjorth fortæller i Nordfyns Højskoles instruktionsvideo om, hvad man bl.a. skal være opmærksom på, når man genåbner sine daginstitutioner efter coronapandemien. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce