Annonce
Nordfyn

Nordfyn: Nyt ansigt på redaktionen

24-årige Victor Bebe Larsen skal det næste halve år være journalistpraktikant på Nordfyn. Foto: Henrik Larsen
Victor Bebe Larsen er tiltrådt som journalistpraktikant på Fyens Stiftstidendes nordfynske redaktion.
Annonce

Nordfyn: Efter to års journaliststudier på Syddansk Universitet er 24-årige Victor Bebe Larsen nu sluppet ud i, kan man sige, den virkelige verden.

Han er netop begyndt som journalistpraktikant på redaktionen på Nordfyn, hvor han skal opholde sig det kommende halve år. Han er født og opvokset i Odense og har derfor også allerede et vist kendskab til, hvad der rører sig på nordfynske kanter.


Han brænder for musik og i det hele taget for kultur, som han er storforbruger af - og gerne eksperimenterende og anderledes kultur.


Han brænder for musik og i det hele taget for kultur, som han er storforbruger af - og gerne eksperimenterende og anderledes kultur. Efter at have arvet sin fars vinylpladesamling, er han blevet passioneret samler af vinylplader. Samlingen bliver til stadighed udvidet.

Journalistisk set glæder han sig til i de kommende måneder af give sig i kast med den brede vifte af forskellige historier, som arbejdet på en lokalredaktion byder. Har du et tip eller en historie til Victor, kan han kontaktes på tlf. 65455947.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce