Annonce
Nordfyn

Nordfyn kan nu også bestille varer hos Nemlig.com

Kunderne kan spare op til tre timer på indkøb om ugen, viser undersøgelser fra Nemlig.com Og slipper for slæbet med indkøbsposerne, når varerne bliver stillet ved døren. PR-foto
Internet-supermarkedet Nemlig.com rykker ind på Nordfyn og tilbyder at levere varerne til døren i termokasser.

Nordfyn: Flere og flere danskere handler dagligvarer online, og nu har Danmarks største onlinesupermarked udvidet sit leveringsområde til også at omfatte Bogense, Harndrup og Brenderup Fyn. Nemlig.com lover dag-til-dag-levering af friske dagligvarer og måltidskasser direkte til hoveddøren i postnumrene 5400, 5463 og 5464.

Kunderne kan bestille fra mere end 11.500 varer i ro og mag fra sofaen derhjemme og få leveret dagligvarer til døren på alle tidspunkter af døgnet. Det gælder også om natten, hvor nemlig.com kan sørge for, at indkøbene står klar foran hoveddøren fra morgenstunden.

Annonce

Fleksibel levering

På Nordfyn tager Nemlig.com en helt ny leveringsform, fleksibel levering, i brug, som onlinesupermarkedet har arbejdet på de seneste otte måneder. Ved denne leveringsform stilles varerne ved hoveddøren i specialdesignede kasser, så man ikke behøver at være hjemme eller modtage varerne personligt.

Med fleksibel levering kan man bestille inden klokken 12 og næste dag få leveret sine dagligvarer og måltidskasser til hoveddøren, mens man er på farten eller sover, hedder det i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce