Annonce
Nordfyn

Nordfyn - få en oplevelse med: Fem tilbud i stor pakke

Æbelø, længst væk i billedet, vil givetvis også i år tiltrække mange turister til Nordfyn, selv om udbuddet af tilbud, takket været kampagnen "Nordfyn – få en oplevelse med" vil være flere end længe set. Arkivfoto
Kampagnen "Nordfyn - få en oplevelse med" kommer til rumme et væld af aktiviteter i løbet af sommeren. Her et udpluk af pakken med tilbud. Et mere fyldigt billede af de mange aktiviteter kan ses på Nordfyns Erhverv og Turismes hjemmeside.
Annonce

Brødtekst

1) Vandreture

Udbuddet af vandreture er blevet større. Ligesom flere tilknyttede guider også giver mulighed for at få indblik i det område, hvor man vandrer. På flere af turene er madpakke inkluderet. En service, der indbefatter, at madpakken i frisk tilstand bliver bragt ud til deltagerne, når sulten melder sig.

2) Naturen ind i byen

Naturen skal trækkes ind i byerne. Det sker i form at et arrangement i henholdsvis Otterup, Søndersø og Bogense, hvor konceptet er at invitere lokale og turister til på forskellig vis at lære om den nordfynske natur, fugle, fisk, dyr og planter. Blandt nedslagspunkterne er: Brug sanserne, lær om naturpleje, mad over bål, naturens spisekammer i din baghave. Til at etablere "naturkaravanen" vil være fiskere, den kommunale naturvejler, spejdere, vandrere, sejlere og øvrige med kendskab og indlevelse i naturen.

3) Fredagskoncerter

Vurdereret ud fra myndighedernes anbefalinger om hvor mange man må forsamles, planlægger NEET også lejlighedsvise fredagskoncenter i nogle af kommunens største byer. NEET-direktør Per Olesen afventer situationen, inden en mere konkret plan for afholdelsen bliver lagt.

4) Kunst ind i byerne

Der er mange kunstnere på Nordfyn. Sædvanligvis er mønstret, at man som kunstinteresseret opsøger dem i deres gallerier og atelier. Men kunne det ikke også have en tiltrækningskraft, hvis man kan opleve kunstnerne og deres kunst i andre og mere uvante omgivelser? Det er ud fra den tanke, at NEET arbejder på at trække kunst og kunstnere ind i byerne til begivenheder, hvor de kan arbejde udendørs og vise eksempler på deres værker.

5) Kuponhæfter

Et decideret kulturelt tilbud kan "kuponhæfter" næppe siges at være. Men tilbuddet kan benyttes til at fordybe sig i, hvor og hvor meget rabat, man kan få i diverse butikker ved at klippe kuponen ud og aflevere den. Planen er, at kuponhæfterne skal husstandsomdeles til samtlige nordfynske husstande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce