Annonce
Kerteminde

Nordea Kerteminde sælger ud: Gør et kunstkup i banken

Omtrent 20 vægmalerier og historiske fotos fra Kerteminde kan nu blive dine. Kasper Helding Hansen, der er filialdirektør i Nordea, Kerteminde har besluttet at sælge ud til fordel for Kræftens Bekæmpelse.Foto: Helle Kryger
Nordea flytter snart til nye lokaler på havnen i Kerteminde. I den forbindelse sælger banken i næste uge ud af malerier og gamle fotos. Pengene doneres til kampen mod kræft.
Annonce

Kerteminde: Kunne du været interesseret i et historisk foto af Kertemindes gader eller måske et farverigt maleri i fugleperspektiv af byen med de røde tage? Så er chancen der i næste uge. Her sælger Nordea i Langegade 33 nemlig ud af cirka 20 kunstværker fra den lokale filial, inden banken flytter til nye lokaler på Marinavejen.

Pengene går til Kræftens Bekæmpelse i Kerteminde, fortæller filialdirektør Kasper Helding Hansen:

- Det er ikke noget, vi har prøvet før, men vi vil gerne have kunsten ud og leve lokalt og samtidig støtte et godt formål, fortæller han.

Enkelte værker er udlånt til Johannes Larsen Museet, så alle fremover kan få glæde af dem. Resten sættes til salg. Uden mindstepris. Blandt kunstnerne kan nævnes Kjeld Heltoft, Mogens S. Andersen og Finn Hillerup. Interesserede købere kan henvende sig i filialen i perioden mandag den 20. januar til torsdag den 23. januar og byde på værkerne. Fredag den 24. januar er sidste åbningsdag i filialen, og her er håbet, at alle billeder er solgt og afhentet.

Annonce

Gode parkeringsmuligheder

I den efterfølgende weekend rykker flyttefolkene nemlig ind.

- De nye lokaler er mindre end de nuværende. Desuden er det ikke al udsmykningen, som stilmæssigt passer ind, forklarer Kasper Helding Hansen.

Mandag den 27. januar vil Nordea være at finde på Marinavejen - lige over Egmose Marine Center.

- Vi glæder os utrolig meget til at byde vores kunder velkommen i de nye omgivelser. Udover at den nye filial ligger centralt og har gode parkeringsmuligheder, så får vi også en af de flotteste udsigter i byen, mener Kasper Helding Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce