Annonce
Middelfart

Nomineret til bæredygtighedspris: Teknik- og miljødirektør kæmper for grønnere byggeri

Teknik- og miljødirektør i Middelfart Kommune, Thorbjørn Sørensen, er nomineret til en bæredygtighedspris. Vinderen kåres den 28. oktober. Arkivfoto
For syvende gang uddeles bæredygtighedsprisen for at hædre dem, der arbejder for en grønnere byggebranche. Thorbjørn Sørensen, teknik- og miljødirektør i Middelfart Kommune, er blandt de tre nominerede.
Annonce

Middelfart: Det Bæredygtige Element er en pris, der uddeles af InnoByg og Building Green. Prisen hylder hvert år en person og et produkt, der har gjort en grøn forskel i byggebranchen. I år er Thorbjørn Sørensen, teknik- og miljødirektør i Middelfart Kommune, blevet nomineret til prisen.

- Indstillingen gives for Thorbjørn Sørensens vedvarende, inspirerende, motiverende og ambitiøse indsats for at fremme bæredygtigt byggeri, siden han blev ansat som teknik- og miljødirektør i Middelfart Kommune 2007, står der i indstillingen, som er fra personalet i Middelfart Kommune.

Teknik- og miljødirektøren beskrives i indstillingen som en innovativ "firstmover" [red. en pioner], der har en holistisk tilgang til byggeri. Han opsøger nye elementer og aspekter af byggeri, hvor bæredygtigheden kan optimeres.


Indstillingen gives for Thorbjørn Sørensens vedvarende, inspirerende, motiverende og ambitiøse indsats for at fremme bæredygtigt byggeri siden han blev ansat som teknik- og miljødirektør i Middelfart Kommune 2007.


Indstillingen nævner en række projekter, som Thorbjørn Sørensen har været med til. Her nævnes blandt andet genbrug af byggematerialer, hvor tagsten og mursten fra et missionshus er blevet genbrugt til et værtshus, samt opførelsen af et nyt og bæredygtigt rådhus i Middelfart, Naturcenter Hindsgavl og en ny bæredygtig bydel i Middelfart med lokal forsyning af energi, varme, vand, fødevarer og genanvendelse af organisk affald og spildevand.

Om Thorbjørn Sørensen bliver vinderen af prisen, vil vise sig den 28. oktober, når Building Green afholdes i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce