Annonce
Middelfart

Nikolaj og svigerinden har fået en idé: Vil lave webshop og marked, hvor man kan sælge sine hjemmelavede ting

Nikolaj Nørup Sostack og svigerinden Jana Balco har i fællesskab lave webshoppen Ramilo.dk, hvor privatpersoner kan sælge deres hjemmelavede sager. Nu er planen at udvide med markeder - det første bliver i Lillebæltshallerne til maj. Foto: Privat plus screenshot af Ramilo.dk
Hjemmesiden Ramilo.dk har levet i et halvt års tid, og nu er det tid til at udvide konceptet med et fysisk marked. Bag ideen står Nikolaj Nørup Sostack fra Middelfart og svigerinden Jana Balco.

Middelfart: Et nyt koncept ser snart dagens lys i Danmark. Nikolaj Nørup Sostack fra Middelfart og svigerinden Jana Balco startede for et halvt år siden webshoppen Ramilo.dk, hvor helt almindelige, kreative danskere har mulighed for at sælge de ting, de producerer derhjemme. Og det kan være alt fra hæklerier og hjemmestrikkede trøjer til tasker og kunst. Snart går ideen fra "bare" webshop til egentligt koncept.

- Jeg har lavet en aftale med Lillebælt Sport og Kultur og har lejet en af hallerne 2. maj, hvor vi laver vores første fysiske marked, forklarer Nikolaj Nørup Sostack, som til hverdag er selvstændig konsulent og arbejder som programmør.

Planen er, at markedet i Lillebæltshallerne skal være det første af en lang række markeder, hvor sælgere fra hjemmesiden kan have en stand, hvorfra de også kan sælge deres hjemmelavede ting.

Annonce

Loppemarked med hjemmelavede ting

Idéen opstod, fordi Jana Balco og flere af hendes veninder selv udfolder sig kreativt og manglede et sted at sælge varerne. Og her kom Nikolaj Nørup Sostack ind i billedet, og ideen blev til webshoppen Ramilo.dk, hvor man slipper for bøvlet med selv at lave en hjemmeside med webshop.

- Jeg har en virksomhed, som laver hjemmesider og webshops, så jeg var i gamet i forvejen. Jeg synes, det er en skidegod idé at hjælpe folk med at få solgt deres varer, fortæller han og tilføjer, at det nu er de to stifteres opgave at gøre webshoppen kendt.

Målet er, at markedet i starten af maj skal minde om et loppemarked - udelukkende med hjemmeproducerede ting, og der er som udgangspunkt ikke nogen grænser for, hvad det kan være.

Det er gratis at tilmelde sig som sælger på Ramilo.dk, og man skal som udgangspunkt være oprettet på hjemmesiden for at få en stand på markedet.

- På sigt bygger vi mere på hjemmesiden, så man kan få sin egen side med webshop og eget udseende. Planen er så, at man skal betale et abonnement på 15-30 kroner for den del, forklarer Nikolaj Nørup Sostack og uddyber, at lige nu er målet så mange sælgere på siden som muligt.

Markedet i Lillebæltshallerne finder sted 2. maj, og det er planen, at gæster skal betale lidt i entré. Har man lyst til at melde sig til markedet, kan Nikolaj Nørup Sostack kontaktes på nns@ramilo.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce