Annonce
Sport

Nikolaj J.: Vi kan ikke spille champagnebold hele tiden

Landstræner Nikolaj Jacobsen var tilfreds med det meste, men turde ikke skifte mere ud end højst nødvendigt.. Foto: Mette Mørk

Magnus Landins udvisninger i første halvleg betød, at Rasmus Lauge ikke kunne få en pause.

Herning: - Vi kan ikke spille champagnebold hele tiden, siger den danske landstræner Nikolaj Jacobsen.

Han var tilfreds med en koncentreret indsats mod Ungarn, men spillemæssigt nåede danskerne ikke højderne fra kampen mod Norge,

- Det betød meget, at Niklas Landin blev ramt af to udvisninger i første halvleg, så nu må vi lære ham, hvordan han undgår udvisninger. Det var min chance for at give Rasmus Lauge en tiltrængt pause, der forsvandt.

- Vi er begunstiget af en hviledag mere end Egypten før mandagens kamp, og det er en stor fordel.

- Jeg var meget tilfreds med Mads Mensah mod Norge. Han gjorde det godt i både forsvar og angreb, og han tilspillede os nogle fine chancer.

- Jannick Green skabte ro over tingene med sit suveræne målmandsspil. Han sørgede for, at kampen aldrig for alvor blev spændende og hektisk.

- Vi holdt hele tiden en føring på minimum tre mål, men det ideelle havde været, at vi havde bragt os foran med seks-syv mål, da vi førte med fem mål ved pausen. Anders Zachariassen brændte tre chancer i helt fri position. Han burde have scoret på to af dem, men spillede ellers en fin kamp.

- Egypten er et atletisk og aggressivt hold. De er fysisk stærke og har god bevægelse, siger landstræner Nikolaj Jacobsen før mandagens kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce