Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ni kandidater stiller op for Enhedslisten

Enhedslistens nuværende kommunalpolitiker Morten Schjøtt står i spidsen for ni kandidater, når der er kommunalvalg til november. Arkivfoto: Nils Mogensen Svalebøg

Faaborg-Midtfyn: Enhedslisten er nu klar med sit felt af kandidater frem mod kommunalvalget til november. Ni personer har meldt sig klar under de højrøde faner, og i spidsen for feltet står fortsat partiets ene nuværende kommunalpolitiker, Morten Schjøtt fra Ryslinge.

Kandidaternes bopæl vidner om, at det er lykkedes at få medlemmer fra alle dele af Faaborg-Midtfyn til at stille op. Nummer to på listen er Kirsten Lundgaard fra Broby, der flere gange har vikarieret for Morten Schjøtt i arbejdet i kommunalbestyrelsen.

De næste navne er Annemette Leth Nielsen fra Kværndrup, Thomas Olsen fra Ryslinge, Rune Colin, Sdr. Nærå, Ursula Zalewska fra Ringe, Allan Bech, Korinth, Alvin Mosegård Jensen fra Haastrup og Jytte Taono fra Millinge.

- Det glæder os meget, at det er lykkedes at tiltrække nye og dygtige folk, som vil være med til at fastholde og udvikle det gode fællesskab og den medmenneskelige ånd som er hele nerven i Enhedslistens politik, forklarer Kirsten Lundgaard i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Annonce