Annonce
Sport

NFL stadfæster straf: Spiller får historisk karantæne

Jason Miller/Ritzau Scanpix
Cleveland Browns' Myles Garrett er ude resten af sæsonen efter at have slået Mason Rudolph i hovedet.

NFL-spilleren Myles Garrett får ikke medhold i sin appel mod en karantæne, der gælder som minimum resten af sæsonen.

Det oplyser ligaen National Football League (NFL) i en pressemeddelelse natten til fredag.

Dermed har forsvarsspilleren fra Cleveland Browns spillet sin sidste kamp i sæsonen.

Myles Garrett fik sin straf for et vanvittigt optrin til sidst i kampen mellem rivalerne Pittsburgh Steelers og Cleveland Browns 14. november.

Efter at Garrett lavede en hård tackling på Pittsburgh Steelers' quarterback Mason Rudolph, kvitterede quarterbacken med at slå og sparke Browns-forsvareren.

Det fik Garrett til rive hjelmen af Rudolph og slå ham i hovedet med den.

Ud over karantænen får Garrett en bøde på 45.623 dollar svarende til 308.000 kroner.

Myles Garrett udtalte torsdag under sin appelhøring, at Mason Rudolph brugte racistiske ytringer.

Det har NFL dog ikke kunnet finde beviser for, skriver ligaen natten til fredag.

Ud over Garrett har Steelers' center Maurkice Pouncey fået to spilledages karantæne for at have sparket og slået Myles Garrett i samme episode.

Derudover har defensive tackle fra Browns Larry Ogunjobi fået en spilledags karantæne.

Rudolph slipper trods slag og spark mod Myles Garrett med en bøde på en uvis størrelse.

Myles Garrett har beklaget optrinet på Twitter.

- Hans (Mason Rudolphs, red.) handlinger godtgør ikke min manglende beherskelse i øjeblikket, og jeg fortryder dybt, hvordan det har påvirket ligaen, klubben og vores fans, skriver han.

Straffen er historisk i NFL-regi, da den minimum bliver på seks kampe. NFL har ikke besluttet, hvornår Garrett kan spille igen i næste sæson.

Den hidtil hårdeste straf gik til Titans' lineman Albert Haynesworth, der fik fem spilledages karantæne i 2006 for at træde på en modstanders hoved uden hjelm.

/ritzau/

Annonce
NFL.com med pressemeddelelsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce