Annonce
Sport

New England Patriots viser storform i NFL-slutspil

Tom Brady og co. var overlegne i slutspilskampen mod Los Angeles Chargers.

Med en sejr på 41-28 over Los Angeles Chargers er New England Patriots klar til AFC-finalen i NFL-slutspillet.

Der var absolut ingen spænding, da New England Patriots søndag aften dansk tid spillede sig videre til AFC-finalen i NFL's slutspil.

Stjernequarterbacken Tom Brady og resten af New Englands velspillende offensiv kørte på hjemmebane Los Angeles Chargers over, og Patriots vandt med 41-28 efter at have ført med 35-7 ved pausen.

I AFC-finalen skal Patriots på besøg hos Kansas City Chiefs, der lørdag amerikansk tid slog Indianapolis Colts ud af slutspillet.

I det kommende opgør mellem Chiefs og Patriots står der en plads i Super Bowl på spil. De to hold var i grundspillet de to bedste hold i AFC-konferencen.

Los Angeles Chargers' drøm om at slå Patriots led et alvorligt knæk i andet quarter. I forvejen var Chargers nede med 7-14, men yderligere tre touchdowns til hjemmeholdet øgede afstanden mellem holdene til 28 point midt i kampen.

Selv om der før er set storslåede comebacks i NFL, var det ikke en kamp, der indbød til en spændende afslutning.

Efter pausen kørte Patriots stille og roligt tid af klokken, og holdet øgede tilmed sin føring, da Stephen Gostkowski scorede kampens første field goal midt i tredje quarter.

Chargers reducerede på et touchdown, inden Gostkowski igen scorede et field goal, så Patriots kom foran 41-14.

Selv om det lykkedes Chargers at reducere med to touchdowns i kampens slutfase, kunne Bill Belichicks overbevisende Patriots-mandskab ikke bringes ud af balance foran egne fans.

New England Patriots har vundet Super Bowl fem gange i historien. Alle fem sejre er vundet i dette årtusind. Holdet har også tabt Super Bowl fem gange.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce