Annonce
Nordfyn

Netto i Otterup åbner med helt ny stil

Der bliver tale om indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider, lover butikschef Mathias Sjødahl. Foto: Thomas Gregersen
Corona-restriktioner rammer håndværkere, så åbningen er udskudt til den 22. april og vil foregå uden stor festivitas.
Annonce

Otterup: Det bliver en helt ny handelsoplevelse, når Netto i Otterup slår dørene op med et nyt koncept den 22. april. Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider, lover butikschef Mathias Sjødahl.

Han tiltrådte 1. juni sidste år og skal nu stå i spidsen for en af de 80 butikker, som Netto på landsplan har valgt at opgradere i år.

Det omfatter alt fra butikkens udseende over den måde varerne bliver præsenteret på, musikken i butikken og medarbejdernes påklædning.

- Nettos kendetegn har nok i mange år været lidt rodet med alle de her kasser med spotvarer. Nu er spotvarerne kommet ud og stå på hylderne sammen med de faste varer, der er meget mere fokus på orden på hylderne, og det første kunderne møder er en større og flottere frugt- og grøntafdeling, fortæller Mathias Sjødahl, der har været ansat i Netto i ni år.

Senest kommer han fra en stilling som souschef i den nye butik ved Odeon i Odense.

Annonce

Åbningen udsat

Mathias Sjødahl stammer fra Søndersø, så med stillingen som butikschef i Otterup er han på en måde vendt hjem til Nordfyn, og han glæder sig til at præsentere det nye koncept for kunderne her.

Udover nye farver og mere lækkert udseende har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider. Målet er at skabe et mere roligt indtryk i den 725 kvadratmeter store butik.

Det er corona-virussen, der har betydet at håndværkerne skal tage mere hensyn til hinanden under arbejdet, som er årsagen til at åbningen er blevet udsat til den 22. april.

- Den situation betyder også, at vi tager alle mulige forholdsregler mod smitte i butikken og vi åbner ikke med fest og en masse åbningstilbud, som ville trække mange mennesker til. Det bliver helt stille og roligt, siger Mathias Sjødahl.

Annonce
Fyn

Ny hollænder flyver ind til Odense Håndbold

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor skulle jeg overhovedet stemme?

Odense

Efterlyst kvinde er blevet fundet

Annonce