Annonce
Middelfart

Netto genåbnede med en fest: Erling fyldte traktoren med billig kakao og medister

Erling Sørensen fyldte traktoren med billig kakaomælk - og medister -til genåbning af Netto i Middelfart. Foto: Daniel Kofoed.
Siden slutningen af august har Netto på Brovejen været lukket. Det var slut torsdag morgen, hvor kunderne strømmede til den ombyggede butik.

Middelfart: 29-årige Erling Sørensen fra Middelfart har de seneste seks-syv uger måtte nøjes med at tøffe forbi, når han skulle ud at handle.

Men torsdag morgen blinkede han af til sin favoritbutik, Netto på Brovejen, der genåbnede efter en større ombygning med fest og masser af gode tilbud.

- Det har været træls, lød det fra Erling Sørensen, der ankom i sin indregistrerede traktor og flere gange har overvejet at tage turen til Netto i Strib.

Han kom med indkøbsvognen fuld af Matilde-kakaomælk til en femmer og ikke mindst medister på tilbud, som han fyldte førerhuset med, og som skulle fragtes hjem i lejligheden.

Traktoren har han i øvrigt købt, da han blev træt af at køre på scooter.

Erling Sørensen var langt fra den eneste.

Der var travlhed ved kasserne, og butikschef Emil Alexsander Sjøberg glædede sig blandt andet over, at Netto-butikken har fået en helt ny og opgraderet frugt- og grøntafdeling.

Nettos nye butik i Middelfart er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger om eller renoverer i 2019 for i alt en milliard kroner. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres.

Annonce
Der var travlhed ved kasserne, da Netto genåbnede. Foto: Daniel Kofoed.
Den røde løber var rullet ud. Foto: Daniel Kofoed.
Butikken har gennemgået en større forvandling. Foto: Daniel Kofoed.
En helt ny frugt- og grøntafdeling af oprettet. Foto: Daniel Kofoed.
Der var godt med ansatte på arbejde på genåbningsdagen. Foto: Daniel Kofoed.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce