Annonce
Middelfart

Netto genåbnede med en fest: Erling fyldte traktoren med billig kakao og medister

Erling Sørensen fyldte traktoren med billig kakaomælk - og medister -til genåbning af Netto i Middelfart. Foto: Daniel Kofoed.
Siden slutningen af august har Netto på Brovejen været lukket. Det var slut torsdag morgen, hvor kunderne strømmede til den ombyggede butik.

Middelfart: 29-årige Erling Sørensen fra Middelfart har de seneste seks-syv uger måtte nøjes med at tøffe forbi, når han skulle ud at handle.

Men torsdag morgen blinkede han af til sin favoritbutik, Netto på Brovejen, der genåbnede efter en større ombygning med fest og masser af gode tilbud.

- Det har været træls, lød det fra Erling Sørensen, der ankom i sin indregistrerede traktor og flere gange har overvejet at tage turen til Netto i Strib.

Han kom med indkøbsvognen fuld af Matilde-kakaomælk til en femmer og ikke mindst medister på tilbud, som han fyldte førerhuset med, og som skulle fragtes hjem i lejligheden.

Traktoren har han i øvrigt købt, da han blev træt af at køre på scooter.

Erling Sørensen var langt fra den eneste.

Der var travlhed ved kasserne, og butikschef Emil Alexsander Sjøberg glædede sig blandt andet over, at Netto-butikken har fået en helt ny og opgraderet frugt- og grøntafdeling.

Nettos nye butik i Middelfart er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger om eller renoverer i 2019 for i alt en milliard kroner. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres.

Annonce
Der var travlhed ved kasserne, da Netto genåbnede. Foto: Daniel Kofoed.
Den røde løber var rullet ud. Foto: Daniel Kofoed.
Butikken har gennemgået en større forvandling. Foto: Daniel Kofoed.
En helt ny frugt- og grøntafdeling af oprettet. Foto: Daniel Kofoed.
Der var godt med ansatte på arbejde på genåbningsdagen. Foto: Daniel Kofoed.
Annonce
Middelfart For abonnenter

Middelfart halter bagefter når det gælder nye virksomheder: Erhvervschef så gerne, at flere unge overvejede at blive selvstændige

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce