Annonce
Middelfart

Netto genåbnede med en fest: Erling fyldte traktoren med billig kakao og medister

Erling Sørensen fyldte traktoren med billig kakaomælk - og medister -til genåbning af Netto i Middelfart. Foto: Daniel Kofoed.
Siden slutningen af august har Netto på Brovejen været lukket. Det var slut torsdag morgen, hvor kunderne strømmede til den ombyggede butik.
Annonce

Middelfart: 29-årige Erling Sørensen fra Middelfart har de seneste seks-syv uger måtte nøjes med at tøffe forbi, når han skulle ud at handle.

Men torsdag morgen blinkede han af til sin favoritbutik, Netto på Brovejen, der genåbnede efter en større ombygning med fest og masser af gode tilbud.

- Det har været træls, lød det fra Erling Sørensen, der ankom i sin indregistrerede traktor og flere gange har overvejet at tage turen til Netto i Strib.

Han kom med indkøbsvognen fuld af Matilde-kakaomælk til en femmer og ikke mindst medister på tilbud, som han fyldte førerhuset med, og som skulle fragtes hjem i lejligheden.

Traktoren har han i øvrigt købt, da han blev træt af at køre på scooter.

Erling Sørensen var langt fra den eneste.

Der var travlhed ved kasserne, og butikschef Emil Alexsander Sjøberg glædede sig blandt andet over, at Netto-butikken har fået en helt ny og opgraderet frugt- og grøntafdeling.

Nettos nye butik i Middelfart er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger om eller renoverer i 2019 for i alt en milliard kroner. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres.

Der var travlhed ved kasserne, da Netto genåbnede. Foto: Daniel Kofoed.
Den røde løber var rullet ud. Foto: Daniel Kofoed.
Butikken har gennemgået en større forvandling. Foto: Daniel Kofoed.
En helt ny frugt- og grøntafdeling af oprettet. Foto: Daniel Kofoed.
Der var godt med ansatte på arbejde på genåbningsdagen. Foto: Daniel Kofoed.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce