Annonce
Erhverv

Nettets metaldetektor: De finder din hjemmeside, hvis den er blevet væk

Henrik Bondtofte stiftede i slutningen af 2015 SEO-firmaet Bondtofte & Co, hvor han også er administrerende direktør. Foto: Michael Nørgaard

Hvis din hjemmeside er blevet usynlig på nettet, er der stadig håb. Med 15 års erfaring i ryggen gik Henrik Bondtofte i 2015 egne veje, og det har givet afkast.

Har du tabt en nål i en høstak - og gerne vil finden den igen - skal du have fat i Bondtofte & Co. I hvert fald, hvis høstakken er internettets utallige hjemmesider, og nålen er din hjemmeside.

Odense-firmaet optimerer nemlig virksomheders online markedsføring og sørger for, at kundernes hjemmesider og produkter kommer så langt frem på internettets søgemaskiner som muligt.

En arbejdsopgave, som stifter og administrerende direktør Henrik Bondtofte har mange års erfaring med, da han i 15 år har beskæftiget sig med SEO, som det i fagtermer kaldes. Det står for Search Engine Optimization - søgemaskine-optimering.

Først var Henrik Bondtofte direktør i det århusianske firma JustSearch, hvor JustEat-erhvervsmanden Jesper Buch var en tæt samarbejdspartner, og siden i det københavnske Deducta, indtil han for to år siden gik egne veje med Bondtofte & Co.

Veje, der har ført til et overskud på over 600.000 kr. før skat i 2016, mens et endnu bedre regnskab er på vej for 2017.

- Jeg er godt tilfreds med det første år, men allerede nu ser 2017 væsentligt bedre ud. I 2016 havde vi store udgifter til lokaler, medarbejdere og it, og dem slipper vi for i år, forklarer Henrik Bondtofte, der startede ene mand, men nu sidder med syv specialiserede konsulenter og et par SDU-praktikanter i firmaet.

Annonce

Firmanavn Bondtofte Holding ApS / Bondtofte & Co Hjemsted: Rugårdsvej 7 1., 5000 Odense C.

CVR-nummer: 33 64 29 11

Direktion: Henrik Sebastian Bondtofte

Regnskabstal 2016 (2015 i parentes)

Bruttofortjeneste: 2.795.886 kr. (365.814 kr.)

Driftsresultat: 753.743 kr. (38.115 kr.)

Resultat før skat: 622.134 kr. (3.799 kr.)

Resultat efter skat: 437.859 kr. (-9.103 kr.)

Egenkapital: 506.681 kr. (68.822 kr.)

Bondtofte & Co har otte specialiserede konsulenter. Henrik Bondtofte er selv en af dem. Foto: Michael Nørgaard

Firmaet, der lærer fra sig

Bondtofte & Co har et bredt spænd af kunder, hvor Miinto og Bravo Tours er blandt de større kunder, mens den odenseanske modebutik Dr. Adams også er på faktueringslisten.

Derfor er det også forskellige opgaver, der venter Bondtofte & Co fra kunde til kunde.

- Nogle gange hyrer de mit hold til at stå for det hele og andre gange assisterer vi it-afdelingerne. Ofte uddanner vi it-medarbejderne hos kunderne, så de selv kan løse nogle af de problemer, de står overfor, siger Henrik Bondtofte.

- Vi har den tilgang, at jo mere viden, vi lærer fra os, jo mere får vi tilbage. Vi mener, at det íkke går ud over vores kundetilgang, for hvis kunden får en god oplevelse, kan det føre til et meget længere samarbejde.

Vil have fynske forbindelser

Efter mange år rundt i det danske land vendte Henrik Bondtofte i 2015 hjem til Odense, hvor han er født. Han bor i området ved Odense Havn og vil have sit firma til at dyrke den fynske forbindelse.

- Selv om vores branche ikke afhænger af geografien, vil vi gerne have flere kunder fra Fyn. Det er ikke et økonomisk mål, men vi vil gerne være forankret i Fyn, for det er sgu fedt at kunne gøre en forskel, der hvor man kommer fra, siger Henrik Bondtofte, der blandt andet også har haft sponsorat i OB og i øjeblikket har i OIK.

Bondtofte & Co holder til centralt i Odense i de gamle slagteribygninger på Rugårdsvej.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

April 1960: Gadegennembrud i Nørregade

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Fyn

Sådan har corona ramt Fyn: Få overblikket over de nyeste tal fra myndighederne

Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Nordfyn

Den sidste vinder i avisens kampagne er fundet: Lone har købt havegrej og dagligvarer i Otterup

Annonce