Annonce
Nordfyn

Biler frontalt mod hinanden: Alvorligt trafikuheld i én af Fyns mest attraktive natur- og udflugtsområder

Der er lørdag eftermiddag sket et alvorlig trafikuheld i Langesø, et populært udflugtsmål især i denne efterårstid. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
To biler var lørdag eftermiddag kørt frontalt sammen på en lille snoet vej ved Langesø - et af de populæreste udflugtsmål på en smuk efterårsdag.
Annonce

Langesø: Politi og redningsfolk var lørdag sidst på eftermiddagen til stede ved et alvorligt trafikuheld ved et af Fyns mest attraktive natur- og udflugtsområder Langesø.

Ifølge vagtchef Steen Nyland, Fyns Politi, fik man en anmeldelse klokken 16.31 om, at to personbiler var kørt frontalt sammen på den lille vej Dyrehavelund, der går langs Langesø og forbinder Søndersøvej og Sjormarken. Vejen er meget smal og med en masse sving.

Flere ambulancer og patruljevogne blev sendt til stedet, mens betjente forsøgte at skabe sig et overblik over, hvad der var sket. Det viste sig, at tre personbiler var involveret i uheldet. To af dem kørte frontalt sammen, mens den tredje kørte op bag i én af dem.

Uheldet skete i en kurve hen over en bakketop, og lørdag aften kunne vagtchefen meddele, at der var tre tilskadekomne ved uheldet, og de blev kørt til observation på Odense Universitetshospital. Ingen af dem vurderedes at være i kritisk tilstand.

- Fart kan have været en faktor, hvor vedkommende er kommet for langt ud på vejen ved en bakketop, og derfor er det frontale sammenstød sket, lyder et gæt fra vagtchefen.

For små tre uger siden mistede en kvinde først i 70'erne livet i samme område. Det skete, da hun formentligt fik et ildebefindende bag rattet i sin bil og forulykkede på Rugårdsvej i Morud, ikke langt fra det sted, hvor det alvorlige trafikuheld lørdag er sket.

Annonce
Assens For abonnenter

Flemming, Tommy, Leo og Torben mødes hver onsdag for at køre race: - Vi er store legebørn. Forskellen er bare prisen på legetøjet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce