Annonce
Faaborg-Midtfyn

Netop kåret: Årets lærling er fra Ringe

Prisen blev overrakt torsdag formiddag i Odeon. Privatfoto

Ai Ming Mangson fra Jeros A/S er netop blevet hædret med DI Fyns Lærlingepris 2017.

Annonce

Ringe: Et smittende humør, et pligtopfyldende væsen og dygtighed indenfor sit håndværk. Det er nogle af de egenskaber, Ai Ming Mangson besidder, og derfor blev han torsdag formiddag hædret med Dansk Industri Fyns Lærlingepris 2017.

Ai Ming Mangson blev udlært som klejnsmed fra Jeros A/S i Ringe i marts, og i samme ombæring fik han tilbudt fast arbejde.

- Vi er virkelig glade for, at han vil blive her hos os efter endt uddannelse, for dygtige klejnsmede er en mangelvare i dag. Og udover at være fantastisk dygtig, er Ai Min Mang en værdsat og efterspurgt kollega, som spreder glæde med sit gode humør, siger driftschef Jan Grubber fra Jeros A/S i en pressemeddelelse.

Årets lærling kom til Danmark som flygtning for 10 år siden fra Myanmar og har stået i voksenlære på Jeros A/S som klejnsmed i virksomhedens produktion af grovopvaskere.

- Lysten til at uddanne sig og prøve kræfter med noget nyt - selv i en moden alder - er vigtig for at kunne omstille og tilpasse sig til et fremtidens foranderlige arbejdsmarked. Og sådanne egenskaber værdsætter vi, udtaler DI Fyns formand Poul Strandmark i pressemeddelelsen.

Prisen blev overrakt på DI Fyns erhvervstræf, der blev holdt i Odeon i Odense torsdag formiddag.

Prisen blev overrakt torsdag formiddag i Odeon. Privatfoto
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce