Annonce
Kerteminde

NEF vil med til Kirsebærfestival

NEF har valgt at øremærke sit sponsorat til en børnescene for at sørge for, at der bliver mere børnevenlig undeholdning på Kirsebærfestivalen den 15.-17. juli.

Elforsyningen har meldt sig som sponsor: - Går det godt for Kerteminde, går det godt for os.

Kerteminde: Takket være den lokale elforsyning bliver der meget mere sjov for børnene ved dette års kirsebærfestival.

NEF sørger med 30.000 kroner for, at der i Trollegade - børnenes gade - bliver en børnescene. Her vil børnene kunne se Svantevit opføre dukketeater, de vil kunne lytte til børnemusik, og de vil sågar fra scenen høre fortællinger, som andre børn har skrevet i skriveteltet.

Formanden for Kirsebærfestivalen, Troels Malthe Borch, jubler.

- Det var et voldsomt slag, da Kerteminde Kommune i år nægtede at give os et økonomisk bidrag, og det efterlod et grimt hul på indtægtssiden, fortæller han.

Så hans begejstring over, at er privat aktør træder til, er stor. Den glade giver, NEF-direktør Marianne Eriksen fortæller, at sponsoratet til Kirsebærfestivalen er et led i en ny sponsorstrategi.

- Vi har valgt tre lokale aktiviteter ud - Kirsebærfestivalen, Art Festival og Stafet for Livet. De to første ud fra princippet, at hvis det går godt for Kerteminde, så går det også godt for os, forklarer hun.'

- Og Stafet for Livet er vores sociale engagement - vi har haft flere medarbejdere, der blev ramt af kræft, så det giver mening for os.

Børnegaden (Trollegade) har i forvejen budt på blandt andet ansigtsmaling.

- Vi skal støtte hinanden

I forhold til Kirsebærfestivalen har NEF sådan set været godt repræsenteret i flere år allerede, idet flere af deres medarbejdere er ivrige frivillige under festivalen.

- Vi skal støtte hinanden herude i vandkantsdanmark, for hvis ikke vi gør det, er der ingen, der siger, at vi er her om fem år, uddyber Marianne Eriksen.

- Derfor giver det god mening for os at støtte noget, der i forvejen går godt. Festivalen genererer aktivitet til lokalsamfundet og skaber samtidig stor opmærksomhed om Kerteminde som et godt sted at bo, et godt sted at besøge, og et godt sted at slå sig ned med sin virksomhed.

Marianne Eriksen har ikke bare givet Troels Malthe Borch en check i hånden - hun er aktiv med i planlægningen af, hvad der skal foregå på den børnescene, NEF betaler for.

- Vi har her i huset så stor respekt for de penge, vi forvalter, at vi også vil være med til at sikre, at det, de betaler for, er noget, der repræsenterer det, vi gerne vil stå for, forklarer hun.

- Og vi tænkte, at noget af det, der er vigtigt for at en familie har en god oplevelse er, at der er noget til børnene.

Kirsebærfestivalen har i forvejen fået tilskud fra Cityforeningen og i år har SuperBrugsen i Kerteminde ydet 40.000 kroner til en ny, historisk skattejagt.

- Det er dejligt med støtten fra erhvervslivet, for det er jo blandt andet for deres skyld, at vi laver en festival, bemærker Troels Malthe Borch.

- Vores formål med at sætte byen på den anden ende med festivalen er jo at skabe opmærksomhed om Kerteminde og at gøre Kerteminde til en mere attraktivt kommune til gavn for både borgere og for erhvervslivet.

Annonce
Assens For abonnenter

Forladt bindingsværkshus jævnet med jorden: Først købte lokale gammel rønne - nu skal de beslutte, hvad grunden skal bruges til

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Hvem var skyld i letbaneuheld? Både bilist og letbanefører mener, at de havde grønt lys

Kerteminde For abonnenter

Lego-familien stopper solcelleplaner ved fynsk Gods: Skaber kæmpe naturprojekt i stedet

OB

Christian Eriksen genoptræner på OB's anlæg

Odense

Smitten øges, mistrivslen stiger: Studerende på SDU møder syge op til undervisningen

Kommission vil have Forsvaret til at se på slettede sms'er

Middelfart For abonnenter

Stopper efter 15 måneders ansættelse: Middelfart skal have sin tredje turistchef på tre år

Navne

Begravelser og bisættelser lørdag den 4. december

Nyborg

25-årig overtager en af Fyns største bilforhandlere: Med biler for flere millioner og et varelager på 100-150 biler

Susanne mistede sin mor og lillebror, da et fly ramte familiens hus: - Vorherre og jeg er ikke på talefod

Nyborg

Nedrevet køreledning skabte lange køer på stationen: - Det værste er, når man ikke kan få klar besked

Assens For abonnenter

Pia får helt nye opgaver i Byrådet: - Jeg har gjort mig en masse tanker om noget jeg ikke skal lave

GOG

GOG-stjerner er tv-stjerner - alle vil se ligaens to topklubber

Annonce