Annonce
Læserbrev

Nedrivning. Siloerne i Odense

Læserbrev: Jeg har ellers megen respekt for Odense Byforening og nu også Asger Bondo m. fl. der holder meget af Odense. Byforeningen har i mange tilfælde virkelig gjort en god indsats for at bevare de bedste kulturværdier i Odense, men nu mister jeg respekten for dem. At tænke sig, at de nu vil bevare nogle 50-60 årige betonsiloer på Odense Havn - de har da altid været grimme og kun til brug for de gamle foderstoffirmaer, der ikke brug for dem længere. Få dem revet ned.

De påstår så, at de har kulturhistorisk værdi. Sikke noget vrøvl. Kom nu Odense Havn og lav en arkitektkonkurrence for at få bygget noget nyt og spænde byggeri, når vi forhåbentligt får lov til at rive siloerne ned. Vi trænger i høj grad til at få bygget noget flot og spændende på havnen, det har vi jo ikke fået indtil nu. Og hvem skulle ellers betale mange millioner kr. for at beholde de grimme siloer og vedligeholde dem fremover? Tænk jer nu om i byforeningen m.fl. og hjælp med at få bygget noget nyt og spændende på havnen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Letbanen. Jeg kan cykle hurtigere

Læserbrev: Tim Vermund, socialdemokratisk ordfører i Odense byråd, langer ud efter letbane-kritikerne i Stiften, fordi de "ikke har sat sig ordentligt ind i tingene." Mon ikke det er jer politikere, Boye-banden og tilløberne, som mangler indsigt? Der er igangsat et milliard-projekt, som gennem flere år har plaget borgere og besøgende i Odense. Letbanen vil give et årligt tocifret millionunderskud for evigt, men der skal åbenbart rejses et (sørgeligt) monument for onkel Anker og Co. Hvorfor blev der ikke i stedet indkøbt en stak el/hybrid-busser? Sikkert til en tiendedel af letbane-show'et? Jeg bor i Odense M og arbejder på SDU. Hvis jeg skal bruge den kommende letbane, er den nærmeste station Hjallese. Det tager ca. 15 minutter på cykel at nå dertil, og på samme tid kan jeg cykle til SDU. Det samme hvis jeg skal i Bilka, Ikea, Rosengårdcentret. Hvis jeg skal til fodbold, håndbold, ishockey mv. i stadionområdet, kan jeg cykle hurtigere derud. Jeg er skatteborger i Odense og kan ikke bruge letbanen til noget. Kære politikere i Odense Byråd: I skulle have haft sat jer ind i tingene. Men stort tillykke med jeres projekt om at gøre Odense til en storby. Tænk på alle de gamle, som kunne få en tør røv og et bad, skolebørn som kunne få relevante undervisningsmaterialer, hjemløse osv.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce