Annonce
Odense

Nedrivning baner vej for nyt superligahus hos OB

OB er begyndt at rive det gamle hal klubhus ned i Ådalen. I stedet skal der bygges et helt nyt superligahus. Foto: Nils Svalebøg
Nedrivningen af OB's gamle klubhus i Ådalen er nu gået i gang. OB-spillere forventes at kunne tage det nye forbedrede klubhus i brug i foråret 2020.

Odense: I denne uge gik nedrivningen af OB's gamle klubhus i gang, og den gule gravko kunne dermed sætte et endeligt punktum for det 50 år gamle klubhus i Ådalen. Dermed kan det længe ventede superligahus, der forventes at blive taget i brug i foråret 2020, snart etableres.

Det nye superligahus bliver fyldt med luksuriøse og moderne faciliteter, der skal imødekomme spillernes mulighed for restitutionstræning, fysisk træning og afslapning mellem træningspassene.

Det bliver en bygning på over 800 kvadratmeter på to etager med trænerkontorer, omklædningsfaciliteter, taktikrum, fitnessrum og kontorer til en række administrative medarbejdere, der tidligere har haft til huse ved Odense Congress Center på Ørbækvej.

Superligahuset kommer til stå ved siden af den nuværende indendørshal, hvor superligatruppen og -staben fremadrettet vil have til huse. - Med gode faciliteter og omgivelser i dagligdagen forbedres spillernes mulighed for at præstere kamp efter kamp, har OB's sportsdirektør Jesper Hansen tidligere forklaret: - Og så fastholder vi klubkulturen med amatørafdelingen, hvor hjertet virkelig banker for klubben.

Det er koncernen Odense Sport & Event A/S, der skal betale for det nye superligahus.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1944: Kager og wienerbrød slipper op

1994 Biskop Vincent Lind må godt udtrykke sig meget direkte og i ret så skarpe vendinger, når han beskæftiger sig med klager fra et yderst omstridt medlem af menighedsrådet ved Vor Frue Kirke i Odense, nemlig overlærer Niels Gertsen. Det har biskoppen fået både Kirkeministeriets og en nu forhenværende kirkeministers ord for. Flere års problemer omkring Niels Gertsens arbejde i menighedsrådet med masser af klagesager nåede et højdepunkt i midten af april. Da besluttede et flertal af menighedsrådets medlemmer at smide Niels Gertsen ud. Han måtte da også holde sig væk i nogle måneder, inden biskop Vincent Lind afviste flertallets beslutning, da juraen bag eksklusionen ikke var i orden. 1969 Fjernseerne hørte i morges den ellers så ligevægtige reporter, Claus Toksvig, forkynde fra kontrolcentret i Houston: Månen er landet! Alt klappede med en præcision, der endog overgik den, som forbløffede alverden i forbindelse med det første besøg på Månen i sommer. Klokken 7.53 (dansk tid) stod landingsfartøjet ”Frygtløs” på nøjagtig det forudbestemte sted i ”Stormenes Hav” med månesonden ”Surveyor” liggende i umiddelbart nærhed. Formiddagen gik derefter for astronauterne med forberedelserne til de to ekspeditioner ud i den nærmeste omegn, der er planlagt i dag og i morgen, og hvis udfald bliver afgørende for de rent videnskabelige resultater af den anden rejse til Månen. 1944 Bagerne er stadig hårdt spændt for med hensyn til deres rationer. Det er begrænset, hvor meget de kan bage dagligt, og undertiden slipper både kager og wienerbrød op tidligt på eftermiddagen. Efter hvad vi erfarer har bagerlauget i Odense nu henstillet til medlemmerne, at de holder deres butikker åbent til i hvert fald kl. 18 på alle hverdage, også selv om alle kagerne er udsolgt. Det skal stadig være muligt for folk at kunne købe brød, når de er på vej hjem fra arbejde. Flere bagerforretninger forudser, at de må holde lukket mellem jul og nytår, da månedens rationer af smør og sukker vil være opbrugt til jul. Desuden har bagerne problemer med at skaffe papir og poser nok til kager og brød.

Annonce