x
Annonce
Middelfart

Navneskifte kræver ekstra generalforsamling

53 af Fjelsted/Harndrup Seniorers i alt 217 medlemmer mødte op, da der var generalforsamling i foreningen. Til maj skal de på den igen. Foto: Privat

Fjelsted/Harndrup: Et navneskifte til Fjelsted-Harndrup Seniorer sætter et ekstra møde i årskalenderen hos den 217 medlemmer store forening. For med et navneskifter fra "pensionistforening" til "seniorer" skal vedtægterne opdateres, og derfor må medlemmer møde frem endnu en gang. Det blev besluttet på foreningens ordinære generalforsamling forleden, hvor 53 medlemmer troppede op i Harndrup Forsamlingshus.

De kunne høre om et regnskab, der viste et minus på 8344 kroner, og det skyldes mangel på tilslutning til de busture, foreningen har arrangeret i løbet af det sidste år.

Birthe Elkrog – Jørgen Nyander – Leif S. Knudsen – Mogens Nielsen blev alle genvalgt til bestyrelsen. Ib Nielsen blev genvalgt som suppleant, Villy Sørensen blev genvalgt som revisor og nyvalgt blev Arne Jørgensen som revisor suppleant.

Foreningens ekstraordinære generalforsamling vil blive afholdt 14. maj i aulaen hos Fjelsted-Harndrup Børneunivers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Coronavirussen vil forandre dansk politik

I Danmark har vi – heldigvis – en politisk tradition for, at vi rykker sammen, når det gælder. Således kunne Folketinget på tværs af partiskel i et højt tempo og uden det sædvanlige politiske fnidder vedtage de nødvendige tiltag. Hvad enten det var omfattende og nødvendige tiltag på sundhedsområdet, forbud mod større forsamlinger eller en historisk stor økonomisk kompensation til ansatte og virksomheder, der er ramt af Coronaen. Også fagbevægelsen og arbejdsgiverne har med indgåelsen af en trepartsaftale, der spænder et sikkerhedsnet ud under rigtigt mange lønmodtagere og mange virksomheder vist, at de er parate til at tage ansvar i denne svære situation. Men det er ikke slut endnu, og der bliver brug for flere tiltag. Både for at håndtere sundhedssituationen, men også for at sikre, at de alt for mange virksomheder, der af den ene eller anden årsag ikke bliver hjulpet af de vedtagne hjælpepakker, kan få den fornødne hjælp. Når denne coronakrise er drevet over, er der behov for samarbejder på tværs af partiskel. Til den tid vil dansk politik være forandret. Vi vil stå med en kæmpe regning, som vi endnu ikke kender, og som skal samles op. Det kommer til at kræve politisk mod og vilje. Hvordan sikrer vi de rette politiske rammer, økonomisk vækst og dermed en fortsat høj beskæftigelse? Og hvordan får vi de mange tusinde mennesker, der i disse dage bliver afskediget eller sendt hjem, tilbage på arbejdsmarkedet? Der er mange spørgsmål, der kræver politisk handling og samarbejde i Folketinget. I den første tid af coronakrisen har Folketinget vist vilje til samarbejde, men hvor længe vil det vare ved? Vil vi se ydrefløjene grave sig ned, som vanen forskriver? Og hvad med regeringens parlamentariske grundlag – herunder ikke mindst Enhedslisten og SF – vil de have modet til også at træffe upopulære beslutninger? Der må gøres ofre i tiden efter, og det er ikke givet, at Arne får lov til at komme tidligere på pension, eller at vi kan afsætte ubegrænset med penge til klimaet, hvis pengene ikke er der. For mig at se er løsningen klar: Et tæt samarbejde mellem S-regeringen og Venstre om en omfattende plan, der skal få Danmark tilbage på sporet. En plan, der rækker mange år frem – også til efter næste folketingsvalg. De to partier har flertal tilsammen og har for mig at se en forpligtigelse til at træffe de nødvendige politiske beslutninger for at bringe Danmark sikkert videre. Coronavirussen har derfor forandret dansk politik her og nu men så sandelig også på lang sigt.

Annonce