Annonce
Odense Håndbold

Navne fra Sydbank Arena med månedens spiller og ligaens to bedste målvogtere i duel

Althea Reinhardt og Mie Højlund har været blandt Odense Håndbolds bærende kræfter i løbet af sæsonen. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Odense Håndbolds stjernespiller Mie Højlund er blevet kåret til månedens spiller for april i kvindeligaen. I løbet af fire kampe scorede hun 18 mål og leverede 13 assists.

-----

Kampen mellem Odense og Esbjerg bød også på en tilbagevenden til Sydbank Arena for den tidligere Odense-spiller Mette Tranborg. Sidst hun gæstede arenaen med sit nye hold, scorede hun ni mål i Esbjergs sejr på ti mål i august.

Annonce

-----

Siden den kamp er klubberne mødtes en enkelt gang. I december vandt Esbjerg med ét mål på hjemmebanen i det vestjyske. I dén kamp var Mette Tranborg også Esbjergs topscorer. Odenses topscorer var Lois Abbingh med syv mål.

-----

Esbjerg har været uden klubbens hollandske stjernespiller Estavana Polman på det seneste, men verdensstjernen er tilbage, efter hun blev smittet med corona i seneste landskampspause. Esbjergs Kristine Breistøl er også med igen.

-----

Kampen var samtidig en direkte duel mellem ligaens to bedste målvogtere. Odenses Althea Reinhardt havde inden kampen ligaens højeste redningsprocent på 38,2, mens Esbjergs Rikke Marie Granlund står på 38,1 procent som ligaens næstbedste.

-----

Før kampen stod Odenses skadede Helena Elver og målmandstræner Frederik Skou Hansen og kastede på mål fra midten af banen. De ramte dog oftere reklameskiltene ved siden af målet end selve målet, og det fik klubbens kommercielle chef Jakob Fischer til at rejse sig og råbe: "Neeeej! Pas nu på skiltene. Er I klar over, hvad de koster?"

-----

Esbjergs Nerea Pena væltede en kaffekop på dommerbordet under opvarmningen. Heldigvis for alle var den tom.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce