Annonce
Odense Bulldogs

Navne fra Spar Nord Arena med direktør på isen med blomster, to unge målvogtere og nyslebne skøjter

Der var godt stemning mellem Odense Bulldogs spillere og mange pucke, da holdet varmede op til kampen mod Rødovre Mighty Bulls. Foto: Line Fløe Poulsen

Det er lang tid siden, at Odense Bulldogs sidst har været på isen for at hente point til tabellen - men efter 23 dage skete det endelig, og i søndagens kamp, var det Rødovre Mighty Bulls, som stod for skud.


Under opvarmningen lignede Odense Bulldogs nærmest et hold, som skulle til at starte sæsonen op på ny - og med lys i øjnene og fuld fart over opvarmningsøvelserne virkede hjemmeholdets spillere klar.


Det var i hvert fald svært at ane den rust, som skulle bankes af, ovenpå en så lang pause, med både sygdom og træningspauser - og måske blev rusten allerede fjernet, da Anton Schou under opvarmningen fik slebet skøjterne til.

Annonce


Flere Odense Bulldogs spillere havde da også svært ved at forlade isen, da opvarmningen sluttede - og der var ingen tvivl om, at spillerne glædede sig til opgøret.


Mens holdet fik de sidste dessiner i omklædningsrummet sørgede Bulldogs' stab for pudsede hjelme, og fyldte drikkedunke.


Selvom Spar Nord Arena var tom for publikum, så løb Odense Bulldogs maskot Scotty på isen med staven løftet over hovedet, som sad der 1000 tilskuere i arenaen.


Som de to hold blev præsenteret og stod overfor hinanden på isen, kom Odense Bulldogs administrerende direktør Ole Nielsen på isen med en stor buket blomster - for selvom hundene kun fik få kampe i december, så skulle der kåres en månedens spiller, som blev blev den finske forward Topi Piiponen.


Odense Bulldogs har mødt Rødovre Mighty Bulls flere gange i sæsonen, men Rødovre truppen, så anderledes und end normalt - da begge holdets målvogtere er ude med skader. Dermed var de to 18-årige målmands reserver, Olivers Bantersons og Jonatan Hintze Ladewig, til stede på isen for Rødovre Mighty Bulls.

Annonce
Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sort røg fra skorstenen: Fynsværket skal droppe kul, men sidste år blev der skovlet ekstra meget kul i ovnen

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Fyn

Chefredaktøren anbefaler: Fem varme historier i en kold tid

Kerteminde

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

For abonnenter

Mads og Lena fra 'Årgang 20': Hvis et af børnene ikke vil på tv længere, så stopper vi

Navne For abonnenter

Dødsfald: Trompeten har lydt for sidste gang: Peter var både til Carl Nielsen og det populære

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Faaborg-Midtfyn

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

GOG

Emil Lærke er tabt for GOG og skifter til udlandet til sommer og direktør Kasper Jørgensen er virkelig ærgerlig over det.

Erhverv For abonnenter

Buschauffører vil have fordøren lukket og kontanterne ud:  - Bliver vi lagt ned, bliver trafikken i Odense også lagt ned

Middelfart

International handelsvirksomhed får nej til at fjerne bevaringsværdig skorsten: Den skal i stedet renoveres med hjælp fra fonde

Annonce