Annonce
OB

Navne fra OB's U19-triumf

 Niels Thorborg havde fundet vej til Ådalen søndag middag. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Vejret indbød til at blive hjemme, men når man kan lugte guld, titter folk frem fra deres skjul. Sådan var det også søndag i Ådalen, hvor flere prominente navne var vidne til den første U19-triumf i 29 år. Max Fenger var ukampdygtig, men var der selvfølgelig til at støtte sine holdkammerater. Han fik selskab af Superliga-profilen Mads Frøkjær-Jensen.

---

Bestyrelsesformand Niels Thorborg overværede kampen sammen med Superliga-trænerteamet Jakob Michelsen og Henrik Hansen. Sidstnævnte ville fra sit blå plastiksæde midt i anden halvleg gerne have en forklaring på en manglende frisparkskendelse fra dommer Paw Johansen. Det fik han ikke rigtigt, men nærværet var til stede.

---

Fra trappen på filmtårnet stod det nye trænerteam på U19-landsholdet Jens Olsen og Thomas Helveg. Den tidligere landsholdsback, Helveg, fik 108 kampe på det danske landshold mellem 1994-2007. Det år landsholdskarrieren sluttede, drog Helveg hjem til OB, hvor han spillede i bagkæde med Anders Møller Christensen. Også han var at finde i Ådalen denne søndag.

---

Jens Jakob Thomasen, OB's pasningsstærke midtbanedynamo, sad i en grøn regnjakke og sludrede med nogle venner igennem hegnet. OB's nummer 14 så afslappet ud og med god grund - han er i karantæne i den mindre vigtige kampe mod Silkeborg, efter han modtog en rutineret advarsel mod Sønderjyske lørdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce