Annonce
Fodbold

Navne fra Næsby

Carsten Hemmingsen er i øjeblikket uden trænerjob, men fik som i aftes i Næsby set endnu mere fodbold.Foto: Kim Rune

Mads Toppel, tidligere Superliga-målmand i OB, gik rundt med højre arm i en slynge. Han har revet nogle sener over skulderen efter et styrt på mountainbike, og det hæmmer vist Næsbys målmandstræner en del i sit job på Stærehusvej.

Dommer Henrik Hansen dømte upåklageligt. Men hvordan han kunne takserede Næsby-backen Jens Riis' kiksede flugter tilbage til målmand Jeppe Kirk som en tilbagelægning, var en gåde. Frisparket fra tre meters afstand kunne Kim Elgaard ikke få forbi ti Næsby-spillere til store ærgrelse for Elgaards mor Vinni Dahl, der stod og så på.

Niclas Vemmelund var tæt på at lave årets mål, da han efter pausen gled med frem med bolden. Pludselig havde Middelfart-stopperen afdriblet fire-fem modstandere, men blæste så bolden forbi det lange målhjørne.

Den tidligere mestertræner Roald Poulsen var selvfølgelig i Næsby sammen med bror Allan Poulsen, der dog gik hjem i pausen, fordi han mente kampen var afgjort. Roald Poulsens gammelmandshold i OB med ham som cheftræner havde om formiddagen vundet med 3-0 over Tved.

Henrik Lehm, tidligere Næsby- talentchef, er ikke ansat i HB Køge, som vi tidligere har skrevet. Han er ansat i HB Køge-ejerens firma New York Cappelis Sport, hvor han skal tage rundt på firmaets akademier i den ganske verden og uddanne trænere. Lehm var naturligvis også til fodbold i Næsby.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce