Annonce
Sport

Navne fra julestævnet

Mikkel Nielsen (tv.) er blevet professionel, men venter utålmodigt på sin næste kamp i bar overkrop. Her sekunderer han i ringhjørnet hos sin gamle klub Olympia sammen med klubformand Mohammed Ali. FOTO: Birgitte Carol Heiberg

Navne fra julestævnet

På youtube-kanalen "Yvonne 'MamaY' Bæk Rasmussen" kan man gense fynboens kamp mod svenske Zabrina Holmstrøm. Yvonne Bæk Rasmussen satser som det første i det nye år på det internationale Golden Girl-stævne i Sverige i februar og kører helt op for træningen straks i det nye år under Herlev-trænerne Racheed Idrissis hånd. - Han behøver ikke at være så forsigtig mere i sin coaching af mig. Jeg skal af og til tales lidt hårdt til, sagde hun efter sejren ved julestævnet.

Jack Jensen fra Olympia gik heltemodigt fremad i U15 i 55 kilo-klassen, men rendte ind i en regn af torpedoer fra Herning AK's Malik Tanis, der fortjent vandt med 5-0.

Yossuf El Werrs debut i mikrovægt var lovende trods 1-4-nederlaget til Robin Iversen fra Wedela i Vejle. Den lange lige venstre burde bare være brugt lidt mere. Kasper Sløk var kommet på umuligt arbejde mod BK Nørremarks Elyesa Ekici, der vandt 5-0.

De tunge drenge er svære at støve op for tiden i fynsk boksning. Olympias egen Frederik Gram har brækket hånden. Men derfor var det alligevel flot af de to Olympia-drenge Thomas K. Hansen og Jens Fyhn at tage tre omgange i ringen mod hinanden. Thomas K. Hansen er 44 år!

Den gamle mester Finn Fahnøe var vanen tro i hallen og besøgte allerede tidligt cafeteriatet, der har fået en gevaldig revitalisering, så det virker mere caféagtigt, venligt og lyst. Absolut et besøg værd og spiseguiden findes formentlig på de lyse sider af nettet.

Den fynske profbokser Mikkel Nielsen landede anden juledag i Københavns Lufthavn direkte fra Reykjavik og tog til julestævnet. Mikkel Nielsens kæreste er islænding og fynboen havde smagt fårehovede og hvalkød af fineste sort hos svigerforældrene på sagaøen.

Vanen tro var den tidligere OKS-formand og byrådsmedlem Johan Schmeltz i Bolbro-hallen og ankom rutineret tyve minutter for sent ligesom de svenske boksere, så han alligevel så hvert et stød i ringen.

Annonce
Jonna Hugger Nielsen (tv.) - gift med tidligere Olympia-formand Peer Nielsen - nærmest græd, da hun lykønskede Mads "Flameboy" Hansen med sejren. FOTO: Birgitte Carol Heiberg
Rasmus Christensen var hurtigt glad igen, selv om Olympia-bokseren blev stoppet af svenske Billy Liljeqvists hårde stød til kroppen. FOTO: Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Tyve brød gennem mur til Matas

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Fyn For abonnenter

Sørens gård køres over af jernbanen: Gid staten bare ville opkøbe mig

Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Annonce