Annonce
Sport

Navne fra julestævnet

Mikkel Nielsen (tv.) er blevet professionel, men venter utålmodigt på sin næste kamp i bar overkrop. Her sekunderer han i ringhjørnet hos sin gamle klub Olympia sammen med klubformand Mohammed Ali. FOTO: Birgitte Carol Heiberg

Navne fra julestævnet

Annonce

På youtube-kanalen "Yvonne 'MamaY' Bæk Rasmussen" kan man gense fynboens kamp mod svenske Zabrina Holmstrøm. Yvonne Bæk Rasmussen satser som det første i det nye år på det internationale Golden Girl-stævne i Sverige i februar og kører helt op for træningen straks i det nye år under Herlev-trænerne Racheed Idrissis hånd. - Han behøver ikke at være så forsigtig mere i sin coaching af mig. Jeg skal af og til tales lidt hårdt til, sagde hun efter sejren ved julestævnet.

Jack Jensen fra Olympia gik heltemodigt fremad i U15 i 55 kilo-klassen, men rendte ind i en regn af torpedoer fra Herning AK's Malik Tanis, der fortjent vandt med 5-0.

Yossuf El Werrs debut i mikrovægt var lovende trods 1-4-nederlaget til Robin Iversen fra Wedela i Vejle. Den lange lige venstre burde bare være brugt lidt mere. Kasper Sløk var kommet på umuligt arbejde mod BK Nørremarks Elyesa Ekici, der vandt 5-0.

De tunge drenge er svære at støve op for tiden i fynsk boksning. Olympias egen Frederik Gram har brækket hånden. Men derfor var det alligevel flot af de to Olympia-drenge Thomas K. Hansen og Jens Fyhn at tage tre omgange i ringen mod hinanden. Thomas K. Hansen er 44 år!

Den gamle mester Finn Fahnøe var vanen tro i hallen og besøgte allerede tidligt cafeteriatet, der har fået en gevaldig revitalisering, så det virker mere caféagtigt, venligt og lyst. Absolut et besøg værd og spiseguiden findes formentlig på de lyse sider af nettet.

Den fynske profbokser Mikkel Nielsen landede anden juledag i Københavns Lufthavn direkte fra Reykjavik og tog til julestævnet. Mikkel Nielsens kæreste er islænding og fynboen havde smagt fårehovede og hvalkød af fineste sort hos svigerforældrene på sagaøen.

Vanen tro var den tidligere OKS-formand og byrådsmedlem Johan Schmeltz i Bolbro-hallen og ankom rutineret tyve minutter for sent ligesom de svenske boksere, så han alligevel så hvert et stød i ringen.

Jonna Hugger Nielsen (tv.) - gift med tidligere Olympia-formand Peer Nielsen - nærmest græd, da hun lykønskede Mads "Flameboy" Hansen med sejren. FOTO: Birgitte Carol Heiberg
Rasmus Christensen var hurtigt glad igen, selv om Olympia-bokseren blev stoppet af svenske Billy Liljeqvists hårde stød til kroppen. FOTO: Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Kerteminde For abonnenter

Flemming har skabt et millionoverskud i sin smedevirksomhed, men nu står det stille: - Jeg kan godt frygte for fremtiden

Annonce