Annonce
Odense Håndbold

Navne fra Esbjerg-Odense: - Vi burde sendes afsted på denne måde hver gang

High fives. Mie Højlund har bragt gæsterne foran for første gang. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Odense Håndbolds svenske playmaker Angelica Wallén var tilbage i sin tidligere hjemmebanehal lørdag. Hun tørnede ud for Team Esbjerg fra 2010 til 2013, hvor hun var med på holdet, der vandt sølv i pokalturneringen i 2011. Efter opholdet i Esbjerg tog hun til Randers og derefter videre til fransk og svensk håndbold, inden hun i 2017 vendte tilbage til Danmark og denne gang Nykøbing. Det var her, Odense hentede hende før denne sæson.

-----

Den hollandske stjernespiller Lois Abbingh, der også skiftede til Odense før denne sæson, rundede en flot milepæl, da Odense og Esbjerg mødtes i det første semifinaleopgør. Her sendte hun sin scoring nummer 250 iført Odense-farver i nettet.

Annonce

-----

Mens hollænderen bomber mål ind, har en anden Odense-spiller snart scoret sit sidste mål som håndboldspiller. Den tidligere landsholdsspiller og DM-guldvinder Anne Cecilie la Cour meddelte til Sport Fyn tidligere på ugen, at hun stopper karrieren efter denne sæson. Hun var slet ikke i aktion mod Esbjerg lørdag.

-----

Odense-spillerne blev sendt afsted fra Fyn med klapsalver og konfetti, da de gik ind i spillerbussen. "Vi burde sendes afsted på denne måde hver gang", skrev Rikke Iversen efterfølgende på Instagram.

-----

At kampen mellem Odense og Esbjerg var en kamp mellem de to flagskibe i dansk kvindehåndbold, blev tydeliggjort, da klubbernes flag blev båret på banen til lyden af Pirates of the Caribbean før kampstart.

-----

I den anden semifinaleduel var der lørdag revanche til Viborg HK, der sendte Herning-Ikast hjem med en afklapsning på 28-18. Dermed mødes de to hold igen tirsdag i den afgørende kamp tre. Maria Fisker blev hjemmeholdets topscorer med syv scoringer, mens den tidligere Odense-spiller Line Haugsted blev noteret for fire mål.

-----

Lørdag stod i det hele taget i sportens tegn i Esbjerg, hvor byens fodboldhold tog imod Viborg kun et stenkast fra Blue Water Dokken. Viborg har allerede sikret sig oprykning til Superligaen. Dermed skal OB og de fynske fans til at læse op på Sebastian Grønning og Co. Han blev dobbelt målscorer, da Viborg bankede Esbjerg 4-0 i fodboldens 1. division.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce