Annonce
Nordfyn

Naturen kommer ind i tre nordfynske byer

Ved "ind i naturen", der holdes i tre nordfynske byer, vil jægere blandt andet stå klar til at fortælle om deres oplevelser i den nordfynske natur. Pressefoto
Gratis tilbud til alle om at fordybe sig i den nordfynske natur, når Bogense, Otterup og Søndersø får besøg af karavanen "naturen ind i byen".
Annonce

Nordfyn: Nordfyn kan ikke siges at være plastret til med skyskrabere, motorveje og store områder med industri. Naturen er tværtimod et særkende for området.

Men hvad skal man egentlig bruge den natur, der ligger lige uden for ens dør, til? Det kan man blive klogere og få en oplevelse ud af, når karavanen "naturen ind i byen" snart besøger først Bogense og derefter Otterup og Søndersø.

Det er på lørdag, at det gratis tilbud kommer til Bogense. Her kan man møde naturvejledere, spejdere, jægere og mange andre, der står klar til at fortælle om vise nogle af de lyksaligheder, naturen byder på.

- Der vil være en masse spændende aktiviteter for både børn og vokse, der har til formål at give familierne inspiration og viden om naturen fortæller Tina Beck Brems, eventkoordinator i Nordfyns Erhverv og Turisme.


Gæt en lort, saml et skelet, smag på sensommerens frugt og grønt, find ud af hvor havørnen bor, få gode anbefalinger til naturoplevelser og friluftsliv.


Hvilket blandt andet er: Gæt en lort, saml et skelet, smag på sensommerens frugt og grønt, find ud af hvor havørnen bor, få gode anbefalinger til naturoplevelser og friluftsliv. Kom helt tæt på bierne og når jægeren flår en vildand, og måske du er heldig at vinde en naturoplevelse for hele familien.

"Naturen ind i byen" understøtter aktiviteterne i Nordfyn Kommunes brandings- og bosætningsstrategi kaldet Fri.Luft.Liv. Samtidig er intentionen, at begivenheden kan tiltrække besøgende til de tre byer til glæde for detailhandelen.

Nordfyn - få en oplevelse med

"Naturen ind i byen" kommer til tre nordfynske byer:

Bogense lørdag 5. september. Klokken 10-14.

Søndersø Bypark lørdag 19. september. Klokken 10-14.

Otterup Torv. Lørdag 26. september. Klokken 10-14.

Bag arrangementerne står Nordfyns Erhverv og Turisme. Foruden at styrke kendskabet til den lokale natur er intentionen også at understøtte den nordfynske detailhandel ved at trække flere gæster til byerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Smittetallene i Vollsmose stiger igen i dag: Moské lukker og vil hjælpe med at bekæmpe corona

Debat

Debat: Batteri-drevne tog er fremtiden

Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce