Annonce
Fyn

Nature Energy i grøn handel med Shell

Direktør Ole Hvelplund og Nature Energy har indgået en aftale om levering af biogas til Shell. Arkivfoto: Lasse Hansen
Shell får fremover biogas produceret af Nature Energy.
Annonce

Nature Energy skal fremover levere biogas til Shell Energy Europe Limited.


Vi er stolte over, at en energimastodont som Shell investerer i biogas fra os.

Ole Hvelplund, direktør i Nature Energy


Det er omdrejningspunktet i en ny aftale mellem de to parter, som hver især er førende på verdensmarkedet. Nature Energy inden for produktion af biogas og Shell inden for olie- og energivirksomhed.

Ole Hvelplund, der er direktør i Nature Energy, glæder sig naturligvis over samarbejdet.

- Aftalen er et kommercielt gennembrud for biogas, og aftalen giver os samtidig flere muskler til at realisere nye biogasprojekter. Vi har ambitioner om at bygge flere storskala biogasanlæg i Danmark, Nordamerika og Europa, og her er aftalen med Shell et vigtigt skridt på vejen for Nature Energy, men også for den grønne omstilling, siger direktøren i en pressemeddelelse, hvor han understreger, at aftalen er med til at blåstemple biogas.

- Vi er stolte over, at en energimastodont som Shell investerer i biogas fra os, siger han videre.

Hos Shell er Jonathan McCloy, der er general manager for gas hos Shell Energy Europe, også begejstret for den grønne aftale.

- Biogas har en vigtig rolle at spille i energiomstillingen. Denne aftale er en vigtig del af vores arbejde med at kunne tilbyde vore kunder i hele Europa mulighed for at kunne vælge løsninger med lavere CO2-aftryk, siger han.

I pressemeddelelsen gør parterne opmærksom på, at aftalen er den største indgåede biogasaftale i verden til dato, men de ønsker ikke at offentliggøre størrelsen på aftalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce