Annonce
Alarm 112

Natligt drama i Bogense: Ung bilist smadrede to biler og stak af

Skaderne på Lise Sparvaths bil. Hun var gået i seng og blev vækket af sin mand, da ulykken skete tæt på midnat. Foto: Anders Ranthe
Høj fart var en stærkt medvirkende årsag til, at en yngre bilist tæt på midnat kolliderede med to parkerede biler tæt på Bogense Skole. Naboer advarer om, at der generelt køres alt for stærkt på vejen.

Bogense: På trods af assistance af en hundepatrulje lykkedes det ikke i første omgang Fyns Politi at fange den yngre bilist, som torsdag tæt på midnat kolliderede med to parkerede biler på Gyldensteensvej, tæt på Bogense Skole.

Men sandsynligheden taler for, at det kun er et spørgsmål om tid, før han pågribes. Dels efterlod han bilen, en hvid Polo. Dels har politiet følgende signalement at gå ud fra:

En mand i alderen 20-25 år. muskuløs af bygning, iført sort T-shirt og sorte bukser. Han har tatovering på den ene arm.

Annonce

Med kurs mod Bogense Skole kom den yngre bilist susende klokken 23.40. Efter sammenstødet med den første bil skred han han videre frem på vejen og ramte endnu en bil. Dækspor tyder på, at han har forsøgt at bremse.

Daniel Hansen er en af de beboere på Gyldensteensvej i Bogense, der er træt af, at der køres alt for stærkt på strækningen. Aftenens nye uheld forstærker ønsker om, at der gøres noget. Foto: Anders Ranthe

Uheldet skabte en sådan larm, at mange af de omkringboende vågnede. Lise Sparvath blev vækket af sin mand. Den ene af bilerne var hendes. Blandt skaderne er et sammenbrudt forhjulsophæng,

- Jeg ved ikke, om den nogensinde bliver til bil igen. Den ser ud til at være totalskadet, men det er jo kun en bil. Det er heldigt, at der ikke skete mere med føreren af bilen, siger hun.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at beboerne på Gyldensteensvej er vågnet til smadrede biler. Faktisk er det anden gang på bare halvandet år. Sidste gang det skete, gik det ud over Daniel Hansens sølvgrå Suzuki.

- Vi er nærmest vant til, at bilerne kommer kørende med alt for høj fart, fortæller han.

Sådan så det ud, da Daniel Hansens parkerede bil for cirka halvandet år siden også blev ramt af en bilist med høj fart. Foto: Daniel Hansen

Dengang var sammenstødet så voldsomt, at Daniel Hansens bil blev skubbet op på fortorvet og ramte bilen, der holdt foran.

- Det er frustrerende, at man ikke kan lade sin bil holde parkeret uden at skulle bekymre sig for, om der sker noget med den. Vi meldte det til politiet dengang, men desværre har det ikke rigtig hjulpet noget, siger han.

Lise Sparvath fortæller, at beboerne på vejen ofte taler om, at der burde etableres en eller anden form for fartreducerede foranstaltninger. Et ønske, der kun er blevet endnu mere forstærket efter aftenens uheld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce