Annonce
Assens

Nathalie gør dig lykkelig

Nathalie trives i naturen på Højfyn, hvor hun bor. Fotos: Lasse Hansen

Metoderne virker med 100 procents sikkerhed, siger Nathalie

Annonce

Grønnemose: For to år siden satte Nathalie Dahl sig nogle mål for, hvad hun ville med sit liv.

Målene skrev hun ned.

- Der stod, at jeg ville hjælpe andre mennesker med at finde deres lykke, at jeg ville være selvstændig, selv bestemme over min tid og opgaver, at jeg ville have en dejlig kæreste, og at jeg ønskede mig en hvid Audi. Jeg må sige, at alle mine ønsker blev opfyldt - og på kun to år, fortæller Nathalie Dahl, der netop har nedsat sig som coach. Anturi Life Coaching kalder hun sit firma.

Firmanavnet er ikke nogen tilfældighed, for anturi, forklarer Nathalie, er en sensor, som giver tegn til lyset om at lyse på nogen, som kommer tæt på.

- Jeg kender altså opskriften på at blive lykkelig, og den vil jeg meget gerne dele med alle, som ønsker et lykkeligt liv, men som simpelthen ikke kender vejen dertil, siger Nathalie, der har slået sig ned i Grønemose, hvor hun bor sammen med sin kæreste.

I bagagen har Nathalie en god portion livserfaring, mere end 20 års virke som forretningskvinde, hun har bl.a. været blomstersælger hos Plantas, viden fra fire forkellige kulturer, den russiske, indiske, amerikanske og danske.

Nathalie har tillige uddannet sig som Life Master Coach, Law o f Attraction Coach, NLP Coach og OSHO-meditationsinstruktør.

Udgangspunktet for Nathalies virke i Danmark er et paradoks.

- På den ene side beskrives danskerne som verdens lykkeligste folk, men i følge statistikken er 37 procent ikke tilfredse med deres liv. Og faktisk går hele 59 procent af os rundt og tumler med et eller andet. Vi ved også, at forbruget af lykkepiller er enormt, siger Nathalie.

Derfor vil hun på ingen måder sende folk på apoteket.

- Løsningen er en mental lykkepille, siger Nathalie.

Når hun skal hjælpe folk, går hun frem efter en tretrinsmodel.

- Allerførst skal du finde ud af, hvordan du har det lige nu, og hvad det er, der præcis gør dig lykkelig, fortæller Nathalie.

Metoden er så ofte som muligt at være meget opmærksom på sine følelser og tanker.

- Det er vigtigt at være bevidst om, hvilke tanker du har i løbet af dagen. Gennemsnitligt får man 60.000 tanker hver dag. Det er bevist, at 70 procent desværre er af den negative slags. Tanken har kraft og påvirker vores sind og vores krop og er så magtfuld, at den kan slå et menneske ihjel eller gøre et andet menneske raskt, siger Nathalie.

Andet trin handler om at føle sig glad og godt tilpas, dvs. at få balance i krop, sind og sjæl.

- Accepter hvert øjeblik i dit liv. Gør alt langsommere og mere bevidst, lyder opfordringen.

- Bliv taknemmelig for alt, hvad du har. Taknemmelighed er nemlig forudsætningen for at have et lykkeligt liv.

- Smil oftere og find grunde til at grine. Et barn på fire år griner i gennemsnit 400 gange om dagen, mens en voksen kun smiler 15 gange. Endelig skal du tilgive andre og dig selv samt finde tid til at meditere eller bede en bøn, (som ikke er en religiøs bøn), siger Nathalie.

I den sidste fase gælder det om at finde frem til ens drømmeliv.

- Start med at lave et billede af, hvordan dit liv i forhold til parforhold, bolig, job, venner med videre vil se ud, når du f.eks. har vundet i lotto.

- Hav et billede af, hvordan du vil have det. Involver alle dine fem sanser i din visualisering, siger Nathalie.

Nathali i sin klinik i Grønnemose.
Annonce

Skriv planen ned

- Lav en plan, som bringer dig til dit mål. Tro på, at du allerede har dit drømmeliv og prøv at føle dig, som om du er i det, siger Nathalie.

Hun råder folk til at skrive planen ned. Det er sammen med The Law of Attraction en del af hendes coaching-program "Vejen til dit lykkelige liv".

- På Harvard University lavede man fra 1979 til 1989 en undersøgelse blandt studerende. Kun tre procent havde skriftlige planer og målsætninger, mens det fantastiske var, at netop de tre procent i gennemsnit tjente 10 gange mere end de resterende 97 procent til sammen, siger Nathalie Dahl.

- Det er muligt at tiltrække alt, hvad man vil, men desværre tænker de fleste på, hvad de ikke ønsker at have i deres liv, mener Nathalie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce