Annonce
Odense

Narkonetværk fra Vollsmose slap billigt

En fik en betinget udvisning, mens de øvrige fik lavere straffe end krævet af anklagemyndigheden.

Syv mænd, der siden november sidste år har været kernen i et narkonetværk ifølge politi og anklagemyndighedens opfattelse slap her tirsdag aften billigt, da en dommer og to domsmænd ved Retten i Odense afgjorde en flere måneder lang byretssag mod dem.

En 29-årig mand blev helt frikendt, mens de seks øvrige alle slap med mildere domme, end anklagemyndigheden ellers havde krævet.

Billigst af de dømte slap den 30-årige SD, der i stedet for et krav om 10 års fængsel og udvisning, kunne nøjes med fem måneders fængsel.

Størst straf fik den 21-årige Mustafa Abdel Rahman, der skal afsone fem års fængsel for omfattende narkohandel med hårde stoffer. To andre, den 27-årige Omar Abdelamir Yahya Al Naseri og 20-årige Hamed Jamal Ahmad Ali Khan, fik hver tre og seks måneders fængsel.

De to sidste dømte, den 21-årige Saleh Jaber Chahin og den 30-årige Ibrahim, Daoud, fik begge hver 15 måneders fængsel. Domme der for begges vedkommende anses for udståede, så sammen med SD og den syvende frikendte mand, kunne de forlade retten efter dommen.

Ikke mindst Ibrahim Daoud tiltrak under den nyligt overståede valgkamp ekstra opmærksomhed til narkosagen, fordi han er lillebror til formanden for Integrationsrådet og radikal byrådskandidat, Mahmoud Daoud.

Bortset fra Mustafa Abdel Rahman og SD, der begge modtog deres domme, så udbad de øvrige sig netænkningstid i forhold til en mulig anke.

Det er også muligt at anklagemyndigheden vil anke sagen til landsretten efter tirsdagens nederlag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Annonce