Annonce
Nordfyn

Narkofund på Sletten Skole

Der er fundet amfetamin på Sletten Skole i Otterup. Både i dette hul ved skolen, som skoleder Hans Jørgen Larsen, ser ned i, og på skolens loft. Foto. Nils Svalebøg.

Små børn fandt amfetamin gravet ned på grønt område ved Sletten Skole i Otterup. Desuden har et lager været gemt på skolens loft.

Otterup: Et større parti narko er fundet ved og på Sletten Skoles afdeling i Otterup.

Det bekræfter skolens leder Hans Jørgen Larsen over for Fyens Stiftstidende.

- Der er blevet gjort to fund. Det enevar 450 gram nedgravet amfetamin på det grønne område i Tværgade ved siden af skolen. Politiet har desuden afsløret et lager med ganske stærke sager, der var gemt på loftet over et af toiletterne, fortæller Hans Jørgen Larsen.

Det fund blev gjort, fordi noget af personalet havde observeret at loftsbrædderne lå i mistænkelig uorden.

Fundet ved det grønne områder, hvor eleverne leger i frikvarterne, var et delvist nedgravet glas, hvor små poser med hvidt pulver lå i. En elev, der havde forsøgt at åbne af poserne, blev efterfølgende sendt til læge, og han er uskadt.

Det er kun to dage siden, en hundepatrulje på skolens opfordring havde ansøgt skolen. Baggrunden for det var, at man i februar fandt to mindre poser med hvidt pulver på skolen. Poserne indeholdt heroin og amfetamin.

Skolelederen er oprevet over fundene.

- Mistanken knytter sig ikke til nogle af skolens elever. Det virker som om, at skolen og området ved skolen er blevet brugt som lager for nogle udefrakommende. Der er jo adgang til skolen indtil klokken 22 om aftenen, så enhver kan sådan set komme ind. Jeg er virkelig vred over en så skruppelløs adfærd, hvor vi som skole i den grad bliver misbrugt. Det nedgravede fund blev således gjort af nogle små børn. Det forarger mig, at de udsættes for sådan noget, siger Hans Jørgen larsen.

Annonce
Mistanken knytter sig ikke til nogle af skolens elever. Det virker som om, at skolen og området ved skolen er blevet brugt som lager for nogle udefrakommende, siger skoleleder Hans Jørgen Larsen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce