Annonce
Odense

Narko og ammunition: Nu fortæller Fyns Politi om ransagning i kolonihaver

Odense: Fyns Politi har pakket sammen og er kørt fra haveforeningerne Martinsminde og Biskorup i det nordøstlige Odense, hvor politiet har haft afspærring og kontrol af alle, der ville ind og ud af området siden klokken 10 torsdag formiddag.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag, at det har ransaget en række kolonihavehuse efter flere henvendelser om opbevaring af ulovlige våben og narkotika i området.

Under aktionen blev der blandt andet fundet amfetamin, ammunition, heroin, hash og kontanter. Syv personer er blevet anholdt, og to er løsladt igen, oplyser politiet.

- Vi har gennem et stykke tid fået underretninger om, at der blev opbevaret ulovlige våben og narkotika på forskellige adresse i de to haveforeninger, siger vicepolitiinspektør Henrik Thrane Jensen fra Fyns Politi.

- Det har skabt stor utryghed blandt de mange lovlydige havefolk i området. Derfor valgte vi at lave en stor koordineret aktion i dag, hvor vi har fundet både narkotika og ammunition.

Politirazzia i Martins Minde Kolonihave. Foto: Nils Svalebøg
Politirazzia i Martins Minde Kolonihave. Foto: Nils Svalebøg

Haveforening har samarbejde med politiet

Næstformand i bestyrelsen for Haveforeningen Martinsminde, Jørgen Dyrvig, oplyser til Fyens.dk, at haveforeningen arbejder sammen med Fyns Politi og Odense Kommune.

- Vi har et samarbejde med politiet og kommunen om bekæmpelse af kriminalitet i området. Politiet har tidligere været på besøg i vores haveforening, forklarer Jørgen Dyrvig og tilføjer, at foreningen har nogle "uheldige elementer", som har et hus i området.

- Mere kan jeg ikke fortælle dig. Det ligger i den aftale, vi har med politiet og kommunen. Faktisk var jeg ikke engang klar over, at politiet ville komme i dag, siger Jørgen Dyrvig.

Politirazzia i Martins Minde Kolonihave. Foto: Nils Svalebøg
Politirazzia i Martins Minde Kolonihave. Foto: Nils Svalebøg

Fyns Politi har dagen igennem været massivt til stede ved kolonihaveforeningerne Biskorup og Martinsminde, der ligger ved Kertemindevej, umiddelbart nord for Vollsmose (se kort i bunden af artiklen).

Ifølge et øjenvidne kom mellem 15 og 20 vogne fra Fyns Politi, både civile og almindelige patruljevogne, torsdag formiddag til stedet, og betjente med hunde tog opstilling på Kertemindevej. Flere vogne fra politiet kom siden til, oplyste Fyens.dk's reporter på stedet.

Politiet har torsdagen igennem afvist at fortælle, hvad aktionen drejede sig om, selvom der dagen igennem har verseret rygter om narkosalg i området.

Politirazzia i Martins Minde Kolonihave. Foto: Nils Svalebøg
Annonce

Ingen må slippe ud

Ifølge Fyens.dk's reporter på stedet lagde politiet en jernring om kolonihaveområdet. Der var betjente ved alle indkørsler, og betjente med hunde stod vagt langs ydersiden af kolonihaveområdet.

Fyens.dk's reporter og fotograf blev bedt om at stille sig på den modsatte side af Kertemindevej, dvs. på Vollsmose-siden, af hensyn til deres egen sikkerhed. Hundene ville blive sluppet løs, hvis nogen forsøgte at løbe ud fra koloniområdet, lød forklaringen fra politiet.

Politirazzia i Martins Minde Kolonihave. Foto: Nils Svalebøg
Annonce

Tip os - ved du noget?

Du kan sende en besked til fyens.dk i formularen herunder. Du er velkommen til at vedhæfte billeder og videoer, men det er ikke et krav.

Du kan også kontakte fyens.dk ved at skrive til webred@fyens.dk og eller ringe til 6545 5110.

Politirazzia i Martins Minde Kolonihave. Foto: Nils Svalebøg
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Colins firma er gået konkurs: Bag gemmer sig et forlist aktie-eventyr og en omstridt erhvervsmand med over 620 konkurser bag sig

Danmark

Torsdagens coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Bilen var så sammenkrøllet, han ikke kunne komme ud: Mand kørte ind i vejarbejde

Assens For abonnenter

Unge spytter efter og truer børn og forældre: - Vi har sagt til vores drenge, at de skal lade være med at få øjenkontakt med dem

Odense

Mor til femårig har meldt børnehjem i Odense til politiet - for kidnapning

Odense For abonnenter

Har du også undret dig? Så længe går der, før skinnerne skal rives op og skiftes ud

Regeringen vil gøre havnen i Esbjerg til militært knudepunkt for USA

Odense

Tragedie efter tragedie gav politimanden Ole PTSD: Nu hjælper han andre i samme situation

Navne For abonnenter

Anette Agersnap var den første kvindelige præst i syren-sogn: Jeg er taknemmelig over alle de livshistorier, jeg har været vidne til

Hos Carl Ras kommer organisationens helbred i første række: Vi fejrer titlen som Danmarks næstbedste arbejdsplads langt mere end de finansielle resultater

Faaborg-Midtfyn

Forslag om offentlige stier på private marker vækker vrede: - Om de så tilbød mig fem millioner, ville svaret være nej

Claus Hjort om sit livs stormvejr: - Jeg har en vrede over, at jeg skal bruge min sidste tid i politik med beskyldninger om at være landsforræder

Nyborg For abonnenter

Nyborg vil lægge motorsaven væk og lade træerne leve:  - Men hvor skal pengene komme fra?

Odense For abonnenter

Stor messe gennemføres trods pludselig konkurs: - Vi har jo været lidt i panik

Middelfart

Stort cykelløb i Middelfart i weekenden: Sådan påvirker det trafikken

Annonce